site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
-----------------------------------------------------------------





Quick Time dosyaları (*.mov, *.qt), 3GP dosyaları (*.3gp, *.3g2) ve MP4 dosyaları (*.mp4, mp4v, *.m4a, *.m4p) AVI, MPEG-1, MPEG-2, VCD, SVCD, DVD ve WMV/ASF dosyalara çevirir. Crack mevcuttur.

Boyut: 2,08 MB





-----------------------------------------------------------------





Bu program sayesinde internette kimliğiniz belli olmadan dolaşabiliyorsunuz. Alanındaki en iyi çalışma olan invisible browsing ile sizin belirlediğiniz aralıklarda sizin belirlediğiniz IP'ler otomatik olarak değişebiliyor. Crack mevcuttur.

Boyut: 1,11 MB





---------------------------------------------------------------------




Power AMR MP3 WAV WMA M4A AC3 Audio Converter programıyla popüler ses formatlarını birbirine dönüştürebilirsiniz. Programın desteklediği formatlar: WAV, MP3, MP2, MP1, MPEG, MP4, M4A, AAC, OGG, AVI, MPC, MOV, QT, AIFF, AU, AC3, WMA, 3GP. Crack mevcuttur.

Boyut: 3,91 MB



Tanımlı


ConvertXtoDVD bilgisayarınızdaki çeşitli formatlardaki (DivX, Xvid, MPEG4, MOV, AVI, WMV, WMV HD, DV) videolarınızı DVD haline getirebileceğiniz basit ve kullanışlı bir program. Ayrıca resimlerinizi görüntüleyebilir, ses dosyalarıyla çalışabilir, DVD filmlerinize alt yazılar oluşturabilirsiniz. Program çevirme işlemini yaptıktan sonra DVD'ye yazılacak halde hazır hale getiriyor ve size sadece herhangi bir DVD yazma programıyla filmlerini yazmak kalıyor. Windows XP arayüzüne sahip ve birden fazla dil seçeneğine sahip olan bir program. Keygen mevcuttur.

Boyut: 7,09 MB




----------------------------------------------------------------------




İşte Dolby Laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. Srs Audio Sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor. Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel. Seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız. Film izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun. Crack ve keygen mevcuttur.

Boyut: 5,36 MB




-----------------------------------------------------------------------




Hatırlatmalar için konuşan takvim, hava tahmini ve bir çok faydalı özellik. Hatırlatma kurduğunuz tüm olayları konuşarak bildirir. Dünyadaki tüm tatillerin haberini verir. Bilgisayarınızı otomatik kapatabilir. E-mail ile hatırlatabilir, doğum günleri vb. olaylar için e-mail ile tebrik gönderir. Crack mevcuttur.

Boyut: 5,70 MB




--------------------------------------------------------------------




Gitarla ilgileniyorsanız Guitar Pro'nun adını ya duymuşsunuzdur, ya da duymanız gerekiyor. Gerçekten de gitar öğrenirken ve geliştirirken en büyük yardımcınız olacak bu programın işi, internetten indirdiğiniz şarkı tab'larını göstermek, düzenlemek ve çalmak. Program için gereken şarkı tab dosyalarının binlercesini http://www.mysongbook.com/ adresinde bulabilirsiniz. Keygen mevcuttur.

Boyut: 11,1 MB





---------------------------------------------------------------------




Güzel bir film hazırlama ve kataloglama programı. Seçmiş olduğunuz filmlerin isimlerini, çıkış tarihlerini, senaryolarını, kamera arkalarını, oyuncu-senarist ve yönetmenlerini listeleme özelliklerine sahiptir. Hazırladığınız kataloglar günümüz teknolojisine yani Dvd ortamına aktarılıyor. Veri tabanını ise program kendisi hazırlıyor. Kolay bir arayüze sahip bu program işinize yarayabilir. Crack mevcuttur.

Boyut: 10,1 MB




-------------------------------------------------------------------






Güçlü ve kapsamlı bir uygulama olan Gammadyne Mailer ile posta alma/gönderme dışında maillerin doğruluğunu kontrol gibi çok kapsamlı özelliklerden de yararlanıyorsunuz. Patch mevcuttur.

Boyut: 3,88 MB






-------------------------------------------------------------------------------




İnternetteki canlı yayınları sadece dinlemek değil kaydetmek de istiyorsanız, bu kayıt aracı işinizi görecektir. PC'nizden duyduğunuzun her şeyi ister MP3 ister WAV olarak kaydeden bu yazılım, güçlü ses motoru sayesinde CD kalitesine yakın kayıtlar gerçekleştirilmesini sağlayabiliyor. Ses kartınıza en uygun kayıt biçimini de otomatik seçen yazılım, tüm parametreleri en iyi performans için de ayarlayabiliyor. Serial mevcuttur.

Boyut: 2,15 MB





------------------------------------------------------------------



3GP uzantılı videolarınızı AVI formatına değiştiren yazılım. Serial mevcuttur.

Boyut: 6,08 MB




--------------------------------------------------------------------




Eski adıyla Cool Edit Pro yeni adı ile Adobe Audition; tam anlamıyla mükemmel bir dijital audio düzenleyici yazılım olup size dijital ses dünyasında yapabileceğinizden çok fazlasını vaad ediyor. Bu programla yapacaklarınız sınırsız zaten önceki sürümünü kullananlar bilir tam bir stüdyo. Genelde DJ ve kayıt stüdyolarında kullanılan bu programla her türlü remix ve mixleri yapabilirsiniz. Timeline üzerinde sadece ses değil video filmleri de karelere ayırıp düzenleyebilirsiniz. AVI, MPEG ve WMV formatlarınıdesteklemektedir. Ses dosyalarını aynı anda birden çok sayıda karıştırma işlemini, ses dosyalarına çeşitli efektleri uygulama, kendi müzik luplarınızı yaratma, mono veya sterio ses dalgasını düzenleyebilme ve oluşturduğunuz müzikleri CD'lere yazabilme özelliklerinin hepsini bu yazılımda bulabilirsiniz. Crack mevcuttur.

Boyut: 48,4 MB




--------------------------------------------------------------




Videolardan Fpg ve gif görüntüsü alabilmesinin yanı sıra video uzantıları arasında dönüştürmede yapabilen bir program.. Kısacası MPEG, AVI, WMV, DivX, RealMedia, QuickTime ve DVD formatındaki videolardan BMP, JPEG, GIF, PNG ve TIFF uzantılı capsler almaya yarayan bir program. Patch mevcuttur.

1,96 MB





----------------------------------------------------------------------




Profesyonel kalitede müzikler oluşturabileceğiniz yazılımda aynı bir radyo ya da club DJ gibi şarkıları birbirine bağlamanız mümkün oluyor. Bunun için iki şarkının ritimlerini hesaplayıp otomatik olarak tempolarla oynayıp uygun bir geçiş yapabiliyor. Pitch değerini değiştirmeden şarkıları yavaşlatıp hızlandırmanıza imkan tanıyan yazılım, bu şekilde uzun şarkıların daha kısa sürede tamamlanmasını ya da kısa şarkıların daha uzun zaman çalmasını sağlayabiliyor. Bir parti düzenlemeyi düşünüyorsanız tüm işlemi bu yazılıma devredebilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri müziği sözden, sözleri müzikten ayırmasıdır. Serial mevcuttur.

Boyut: 55,7 MB




------------------------------------------------------------------




Merakla beklenen Microsoft Internet Explorer 7 Türkçe versiyonu yayınlandı. Rss ve sekme desteği ile birlikte phishing (sahtecilik) koruması bu sürümde öne çıkıyor. Internet Explorer 7 sekmeli gözatma, doğrudan araç çubuğundan Web'de arama, gelişmiş yazdırma, kolay bulma, RSS akışlarını okuma ve abone olma gibi özelliklerle geliştirilmiş gezinti sağlıyor. Internet Explorer 7 sadece orijinal sistemlerde çalışmaktadır. Eğer Windows'unuz korsan ise "http://www.warezyukle.com/news.php?readmore=28" linkinden orijinal hale getirebilirsiniz.

Boyut: 14,1 MB





---------------------------------------------------------------------





ImTOO Ripper Pack Platinum, programlar paketidir. ImTOO firmasının kendi `Ripper` (alma) programlarının bir paket olarak birleşmesi ile oluşmuştur. ImTOO Ripper Pack Platinum Programları: ImTOO DVD Ripper Platinum 4.0, ImTOO DVD Creator 2.0, ImTOO MPEG Encoder 3.1, ImTOO Audio Encoder 2.0, ImTOO CD Ripper 1.0. Serial mevcuttur.

Boyut: 42,6 MB

jeaveive, Thelmamodules, plants-html, Decyfer-Down---Crash-2009-html, nkprofilr3, Streetcar, ddlw, Bulders, fianle-html, clasic-html, iprint-html, print2cad, megix-html, Norton360, Hatebreed, activedesktopcalender, 3DAttack, Claudia-Rossi-Sandra-De-Marco---Market-Fresh-html, BubbleTop, effective-html, Auto-Power-On-and-html, clan, pcoptimizer, mprpheus, LustForAnal-html, InftyR-html, cristmasville, DFIncB, Stalker, coback-html, driver, cibertgest-html, viet_studies, natashashy-com, emagic-html, ihost, pctv4me, Truespace7, fm 10, pestcapture, jaques-html, naugh, isobuster23, phaze, Dusty, refoxpro, browse, Norah-Jones--The-Fall-2009-ONe-html, Norton-Internet-Security-2009-PL-html, turnitin, AEMON, AlBano-administrator-components-com_webring, emenim-html, Niki, Prazer-e-Dor-html-html, domx-sw, miccro, ovogame, vituag, autosketsch, milfjaculation, StartupStar, Mature, Cooking-The-Chinese-Way-html, Carina, carspider, Brianna-Love---Meet-The-Fuckers-8-html, yahpass, LazyCAM, weddin-html-html, Sierra-Lust---Big-Black-Racks-4-html, Looney-Tunes-Back-html, dbampower, ashili-html, Ashampoo-Magical-Defrag-v2-08-html, filesaver, XPERIA-html, luksor3, enternet, silverstein, Trust-Me-html, WinDriver-10-0-html, psgold_30_1942-exe, gembox-html, dziennik, Thoosje-Vista-Tweaker-2-0, e06exlrd-msi, ICC430-html, winrar-exe-includes-ktedit, Disney-Pixar-Greatest-2009-html, Made, LeAnn-Rimes, ardamay, NoiseNinjaPluginmodules, Kerry-is-a-real-young-nympho-slut-and-can, peru, Jana, songsmith, BrazilBang-Com, Esri, Dolores Cannon, 15128, spbtime, ESCSoftphonejrBrowser, cumdrippers, ILight, DFTara, PRTG, TrainView, Julia-Taylor---Mafia-Princess, 1click-html, dvdfabgold, 3Dcarp2, CSIxRevit, e-mailer, advcntr2-html, Dirty-Disney-Hentai-html, Diary-Of-A-Nanny-5, 28Weeks, charlatons, ghost, DVDZIP, Asstrafick, 4400, tabla, Speed-Up, Cute-Turkey, Mega-Boobs, xliveredist-msi, rnr_ppt2html-html, f1challenge2008, erotic-ru, KennyG-html, aggresssion, ItsABigBlackThing, lord, BlueXP, Foruminc-html-html-html-html-html-html, edison4, Nidesoft-DVD-to, maggi06, beersher, Exe4J, AdAware2007, Rapidsphareincludes, Chalte-html, Ultimate-Ride-Disney-Coaster-html, photosort-html, chart, iphonefirm1-0-2, McAfee, doggiedash-com, Desmond, Things-To, softkbd-html, Madonna-Im-Going-to-Tell-You-a, emenim-html, ballhones, AltoMP3, ratatoie, Lingerie, 3DxWizzard, Adoe-html-html, wscad, Lena-Chamamyan---Love-in-Damascus, Ross, netobjekts, monstercocks, Military-History, RemObjects, WinXP, Black-Cock-Addiction-2---Nyomi-Marcela--Tia-Tanaka-html-html, East-Volume-Lotus--, dvdfabdecripter, somasex, ehiepg, sky angel, dreamdayy, Bella--html, AutoYahoo, stingray, korean, forcoach, Shenmue, ForbiddenTales-html, mootols-html, DJC MAPPER, TNA-Impact, MyBo, H264WebCamPro, Avant, vista_sp1_activator, druggs-html, mC0cKbmjeCCa, Angular, Poxio, wcgb,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle