site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
PHP Report Maker 2.0.0.11 TURK

PHP Report Maker programı MySQL database'inden dinamik PHP web kayıtları üretebilen güzel bir programdır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17393466..._TURK_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

PowerArchiver 2009 11.00.78 Professional Edition + Serial TURK

Komple bir sıkıştırma programı. Birçok sıkıştırma formatı destekleniyor (ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH, RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ, BZIP2, XXE ve UUE). Windows'a tam entegre oluyor. Disketlere bölme, kendi kendini açan sıkıştırılmış dosya özellikleri de var. Ekstra birçok özelliği var. WinZip kadar güçlü. Serial mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17393633...erial_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

ProgDVB v6.02.01 TURK
Bu Resim Küçültülmüştür. Resmin büyük halini görmek için buraya tıklayın. Resmin orjinal boyutu 732x560 ve 107KB.
ProgDVB, bilgisayarınızda kullandığınız digital uydu alıcı kartınız ile televizyon yayınlarını izlemeniz için hazırlanmış ücretsiz ve popüler bir DVB programı. Sky star, fly vb. birçok kartı destekliyor.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17393913...02.01_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------


PRTG Network Monitor 7.0.9.2049 TURK

PRTG Traffic Grapher kullanımı kolay Windows tabanlı , bant genişliği ve ağ kullanımı izleme yazılımıdır. Yazılım SNMP, packet sniffing ve netflowu destekler ve böylece ağınızın kullanım oranlarındaki iniş ve çıkışları görebilirsiniz.
7 Gün 24 saat boyunca sistem kaynaklarınızı en etkin biçimde kullanacak şekilde tasarlanmış olan program izleme verilerini daha sonra incelemeniz için saklar.
Ayrıca mevcut web arayüzü sayesinde sunucularınızı uzaktan izleyebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17396532....2049_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Recover My Files 3.98 Build 6218 + Serial TURK

Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.

Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir. Serial mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17396694...erial_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

ShopFactory Gold Multilingual 7.5.6 TURK


ShopFactory çok kullanisli bir e-ticaret editörüdür. Program tüm ödeme sistemlerini desteklemektedir. Programda çok genis bir siparis arabirimine sahiptir. Içinde 200 civarinda hazir web site bulunan bu programda 35 üzerinde dil destegi vardir. Bu da programin kullanisliligini bir hayli kolay hale getirmektedir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17397642...7.5.6_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle