site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
FlipAlbum_Vista_Pro_v7_0_1_363_Retail_TURK

Bütün multimedya dosyalarınızı ve görüntülerinizi kolayca ve kaliteli bir şekilde, tek bir klasörde görüntüleyecek bir yardımcıya ne dersiniz? FlipAlbum'e bir göz atmanızı öneriyoruz. Bu resim düzenleme ve görüntüleme programı, desteklenen biçimlerdeki bütün dosyaları sanal bir fotoğraf albümünde topluyor. Ayrıca .wav, .mid, ve .avi gibi birçok multimedia dosya biçimini de destekleyen FlipAlbum, sayfalarını çevirebileceğiniz gerçek bir fotoğraf albümü şeklinde tasarlanmış (hatta gerçekçi bir sayfa çevirme sesi bile duyuyorsunuz).

Program, tüm görüntü ve multimedya dosyalarınıza göz atmanızı ve yer imleriyle belirlemenizi sağlıyor. Ayrıca, tümleşik görüntü editörü öğesi sayesinde görüntüleri olduğu yerde açarak üzerinde çalışabilirsiniz. Ayrı pencerelerde iki ayrı albüm oluşturarak dosyalar arası düzenlemelerinizi de kolayca yapabilirsiniz.

Bazı özellikleri ise;
- Resmin istenilen kısmı veya rengini şeffaf (transparan) hale getirebilme,
- Albümde aynı anda birkaç dosyayı birden seçme, kopyalama, yapıştırma,
- Windows Vista uyumluluğu...


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17371142...etail_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

FLV_Recorder_v3.06_TURK

Tanıtım:FLVRecorder programı sadece flash videolarının kaydedilmesini sağlar. Flash FLV yayınlanmış videolarını HTTP ve RTMP protokollerinde otomatik olarak kaydeder.

Özellikleri:

# Flash videolarını yakalama özelliği
# HTTP ve RTMP protokollerini destekleme
# Aynı zamanda birçok videoyu kaydedebilme özelliği


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17371321...v3.06_TURK.rar

alternatif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17371610...v3.06_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

GameJackal_Pro_3.1.2.0_Final_+_Patch_TURK

Sanal sürücü oluşturarak CD tak-çıkar derdinden kurtulabileceğiniz kullanışlı bir program. Özellikle de oyunseverler için. Patch mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17371817...Patch_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------


Glary Utilities PRO v2.9.518 TÜRKÇE TURK

Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için içerisinde 10'dan fazla araç içeren güçlübir yazılımdır.. Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır. Ayrıca güvenli dosya silme ve boş klasörleri bulma gibi özelliklere de sahiptir. Programın Türkçe dil desteğine sahip olması da hiç kuşkusuz kullanım kolaylığını bir hayli arttırıyor.


Yazılımın Genel Özellikleri
# Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek Windows hızını optimize eder ve arttırır.
# Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korur.
# Casus yazılımları, truva atlarını ve reklam gibi diğer pek çok zararlıyı engeller.
# Bazı uygulama hatalarını onarır.
# Basit, hızlı ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
# Sadece özel kullanım içindir.

Yazılımın Modülleri
# Disk Temizleyicisi : Diskinizden gereksiz verileri kaldırır.
# Kayıt Defteri Temizleyicisi : Sistem performansınızı yükseltmek için Kayıt Defteri'ni tarar ve gerekli temizlemeyi yapar.
# Kısayol Onarıcısı : Başlangıç menüsü ve masaüstündeki kısayol hatalarını giderir.
# Başlangıç Yöneticisi : Başlangıçta hangi programların otomatik açılacağını yönetmenizi sağlar.
# Bellek İyileştiricisi : Arkaplandaki boş belleği optimize eder ve en iyi şekilde kullanmanızı sağlar.
# İz Temizleyicisi : Tüm izleri, çerezleri, internet geçmişini ve dahasını siler.
# Internet Explorer Asistanı : Internet Explorer eklentilerini yönetir ve bozulduğunda ayarları onarır.
# Disk Analizcisi : İstenen dosya ve klasörlerin detaylı bilgilerini analiz eder ve size sunar.
# Çift Dosya Bulucusu : Ürün hatalarından kaynaklanan çift ve aynı dosyaları bulur ve siler.
# Boş Klasör Bulucusu : Bilgisayarınızdaki boş klasörleri bulur ve kaldırır.
# Kaldırma Yöneticisi : İhtiyacınız olmayan veya kaldıramadığınız programları tamamen sisteminizden kaldırır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17372247...9.518_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Gom Player 2.1.9.3754 TURK

Tanıtım:
GOM Player, popüler ses ve video çözücülerinin gömülü olduğu bir medya oynatıcısıdır. Tümüyle ücretsiz sunulmakta olan yazılımla çözücüleri ayrı ayrı yüklemeye gereksinim duymazsınız.

Çözücü Bulucu
GOM Player birçok çözücüye dahili olarak sahiptir (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 ve daha fazlası), bundan dolayı videoların çoğu için ayrı ayrı çözücü yüklemeye gereksinim duyulmaz. Ayrı bir çözücü yüklemeye gereksinim duyulduğunda ise, GOM Player açık kaynak kodlu bir alandan bu çözücüyü bulup doğrudan innDirebilmenizi sağlamaktadır. Bu yolla gereksinim duyulmayan çözücülerin sisteme yüklenmesi de engellenmektedir.

Kırılmış AVI Dosyalarını Oynatma
İndeksi bozulmuş veya tümüyle innDirilememiş olan AVI dosyaları normal şartlar altında oynatılamaz. Çünkü dosyaların indeksi innDirme işlemi tümüyle bitince oluşturulur. GOM Player sahip olduğu patentli teknoloji ile bozuk indekse sahip dosyaların görüntülenmesini ve oynatılmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu özellik sayesinde innDirmekte olduğunuz video dosyalarının innDirdiğiniz kadarını izleme şansını elde etmektesiniz.

Güçlü Alt Yazı Desteği
GOM Player SMI, SRT, RT, SUB (IDX ile) biçimli, en çok kullanılan alt yazı dosyası biçimlerini desteklemektedir. Yazılımla alt yazının kenar boşlukları, ekran üzerindeki konumu, büyüklüğü, çözünürlüğü, yazı tipi ve diğer özellikleri ayarlanabilir. Üstelik alt yazıların gölgeli olması sağlanmakta, ASF dosyaları ile alt yazı görüntülenebilmekte ve orijinal alt yazı üzerinde her türlü değişiklik yapılabilmektedir. Hatta video ile uyumsuz olan alt yazıları video ile eş zamanlı hale getirebilirsiniz.

Kullanışlı Çalma Listesi
GOM Player, M3U, PLS, ASX gibi çalma listesi biçimlerini desteklemektedir. Yazılımla farklı medya türlerini bir çalma listesi içerisine alabilirsiniz. GOM Player ile çok kolay biçimde kendi çalma listenizi oluşturup düzenleyebilirsiniz. Ayrıca GOM Player ile kaydettiğiniz çalma listenizi farklı ortam yürütücülerinde de çalıştırabilirsiniz.

Farklı Medya Türlerini Destekleme
AVI, MPG, MPEG ve DAT gibi farklı medya biçimlerini birlikte oynatabilme, üstelik GOM Player ile Windows medya biçimleri de (WMV, ASF, ASX) çalıştırabilme. Videoları 5.1 kanal ses çıkışı ile DVD kalitesinde izleyebilme imkanı.

Ekran Yakalama
GOM Player ekran yakalama özelliği ile videolar üzerinden doğrudan ekran görüntüsü alabilmektedir. “Burst” yakalama özelliği kullanılarak üst üste, sürekli biçimde 999 tane ekran görüntüsü yakalanabilmektedir.

Bunlara Ek Olarak
# Video parlaklığını, renk zıtlığını ve doygunluğunu özelleştirebilme.
# Video görüntüsünü keskinleştirme.
# Ses şiddetini ve türünü ekolayzır ile ayarlayabilme.
# Seçilen videoları yeniden oynatabilme.
# Sol ve sağ yön tuşlarını kullanarak birkaç saniyede videoyu ileri-geri sardırabilme.
# Tema desteği.

Destek Verdiği Dahili Video Biçimleri :
# AVI, DiVX, OGM, MKV
# MP4, K3G
# IFO
# ASF, WMA, WMV
# MPG, M1V, M2V, VOB
# RMVB, RM

Yazılımın Kullanımı İçin Gerekli Araçlar :
# Windows Media Player
# DirectX

Not : Programın Türkçe yaması sitemiz editörlerinden maliyeci tarafından yapılmıştır. Türkçe yamayı innDirebilmek için tıklayınız.

Editör’ün Notu : GOM Player sahip olduğu özelliklerle şüphesizki mükemmel bir yazılım. Dahili olarak sahip olduğu çözücüler ve gereksinim duyulan diğer çözücüleri bulabilme özelliği ile çözücü derdine son veriyor. Kırık video dosyalarını oynatabilmesi, videoları ileri-geri sardırabilmesi, güçlü alt yazı desteği, tümüyle ücretsiz olması ve tüm bu özellikleri sunarken küçücük bir boyuta sahip olması ne denli başarılı bir yazılım olduğunu anlamamıza yetiyor. Ben şu an için tek rakibinin VLC Media Player olduğunu söyleyebilirim.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17372359....3754_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Google Chrome 1.0.154.36 - Final TURK

Tanıtım:Google'ın merakla beklenen internet tarayıcısı sonunda çıktı. Google'a özel, sade ama kullanışlı tasarım ve özellikler bu tarayıcıda da ön plana çıkıyor.



Oldukça basit ve temiz bir arayüz ile karşımıza çıkan Google Chrome, internette daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli gezinmeniz için tasarlanmış.

yaptığımız ilk incelemede gözümüze çarpan en önemli özelliklerden biri, tüm sekmelerin ayrı birer işlem olarak çalışması. Yani diğer tarayıcılardaki gibi bir sekmedeki sayfa çöktüğünde tüm tarayıcı çökmüyor sadece o sekme kapanıyor.

Diğer bir güzel özelliği de arama kutusu ile adres kutusu aynı kutuda birleştirilmiş. Ayrıca adres çubuğuna yazmaya başladığınızda google size yazdığınız sözcükle ilgili önerilerini gösteriyor.

Google bu tarayıcıda kendi geliştirdiği bir tarayıcı motorunu kullanıyor. Firefox'un tarayıcı motoruna benzerlik gösteren bu motor daha hızlı bir sayfa gösterimi sağlıyor. Firefox gibi kurulduktan sonra flash player gibi eklentileri ayrıca kurmak gerekmiyor.

Şu an için çok fazla ayar seçeneği bulunmuyor bu da belki en eksik yanı. Zaten halen deneme aşamasında olan bir uygulama. Ancak google'ın sadelik ve kullanışlılık mantığını beğenenler için denenmesi gereken ve bizce oldukça başarılı bir alternatif.

Başlıca Özellikleri:

Her işlem için tek bir kutu
Adres çubuğuna yazıp hem arama hem de web sayfaları için öneriler alın.

En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri
Herhangi bir sekmeden en sevdiğiniz sayfalara ışık hızıyla erişin.

Uygulamalarınız için kısayollar
Sevdiğiniz web uygulamalarını başlatmak için masaüstü kısayolları alın.

Dinamik Sekmeler
Yeni pencereler oluşturmak, birden fazla sekmeyi bir pencerede toplamak veya sekmelerinizi istediğiniz şekilde düzenlemek için tarayıcınızdan sekmeleri çabuk ve kolayca taşıyabilirsiniz.

Çökme Kontrolü
Kullandığınız her sekme tarayıcıda bağımsız olarak çalışır, bu yüzden bir uygulama çökerse diğerlerini etkilemez.

Gizli Mod
Ziyaret ettiğiniz sayfaların Web geçmişinde görünmesini istemiyor musunuz? Özel tarama için gizli modunu seçin.

Güvenli Tarama
İnternette kimlik hırsızlığı yaptığından, kötü amaçlı yazılım kullandığından veya güvenli olmadığından şüphelenilen bir web sitesini ziyaret etmek üzereyseniz, Google Chrome sizi uyarır.

Anında Yer İmleri
Bir web sayfasına yer imi eklemek mi istiyorsunuz? Yalnızca adres çubuğunun sol köşesindeki yıldız simgesini tıklayın.

Ayarları Alma
Google Chrome'a geçiş yaptığınızda, mevcut tarayıcınızda kullandığınız tüm yer imlerini ve parolaları kullanabilirsiniz.

Daha kolay indirmeler
Araya giren indirme yöneticisi yok! İndirmenizin durumunu geçerli pencerenin altında izleyebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17384137...Final_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle