site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Adobe Director v11.5



Kapsamlı bir multimedya geliştirme platformu olan Adobe Director 11 ile oyunlar, animasyonlar, simulasyonlar vs. yaratıp internet, masaüstü ya da CD/DVD üzerinde yayımlayabiliyorsunuz. Director 11, Adobe Flash CS3 ve Unicode desteğiyle geliyor. Geliştirilmiş metin işleme motoru, yenilenmiş arabirim, Lingo ve javascript desteği, oyun geliştirmeye yönelik gerçek 2D/3D işleme ve fiziksel modelleme için PhysX desteği.

http://rapidshare.com/files/21540767...v11.5_TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe Presenter v7.0

Eskiden Macromedia Breeze Presenter olarak adlandırılan Adobe Presenter zengin medya ve e-öğrenme içeriğiyle herkese Microsoft PowerPoint ile yüksek kalitede sunum yapabilme imkanı sağlamaktadır. Kolay biçimde ses, görüntü ve simulasyonlar ekleyerek donuk sunumlarınızı daha cezbedici hale getirebilirsiniz.

* Teknik olmayan konularda uzman kişilere Microsoft Power Pointte hızla interaktif mulitimedyalarınızı düzenleme yetkisi veriyor.
* Öğrenme yönetim sistemleri içeren Adobe Presenter içeriğini kullanarak AICC ve SCORM standartlarına uygun yayınlayabilirsiniz
* Hazır şablonlar ve özel sunum şablonlarınızı ileride tekrar kullanmak için saklayabilir ve zaman kazanırsınız.
* Test ve anketler hazırlayarak yapılan sunumun anlaşılabilirliğini kontrol edin.
* E-öğrenme ve pazarlama çalışmalarınızı kendinize özel logo ve renkleri ekleyerek düzenleyebilirsiniz
* Online dağitım sayesinde zorlayıcı, zengin görünümlü sunumlarınızı Adobe Flash® formatına çevirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/21566625..._v7.0_TURK.rar



----------------------------------------------------------------------------------------------

Aignes WebSite Watcher 5.0.1 + Crack

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x557.

Sık kullandığınız web sayfalarında meydana gelen değişikliklerde size haber veren ve değişikliklerin ne olduğunu size ayrıntılarıyla gösteren bir program. Web sayfasındaki belli bir kelime veya genel olarak değişen yazılar farklı bir renkle gösterilmektedir. Program, tüm tarayıcılarla birlikte çalışabiliyor. Crack mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/21546640...Crack_TURK.rar



----------------------------------------------------------------------------------------------

Alarm Clock Pro v8.6.1



Alarm Clock Pro, gelişmiş bir alarm programıdır. Yapılacaklar listesi hazırlayabilir, gün içerisindeki işlerinizi hatırlatması için ona güvenebilirsiniz. Alarmlarınızın periyotlarını günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak ayarlayabilirsiniz.Alarmlarınız ile birlikte, iTunes listenizden bir şarkı çaldırabilir, bilgisayarınızı kapattırabilir, yeniden başlatabilir, hatta uyku moduna alabilirsiniz.

Hatta bunlarla da sınırlı kalmayıp internet üzerinden bir radyo istasyonunun devreye girmesini bile sağlayabilirsiniz. Bunlarla da sınırlı değilsiniz, alarm anında bilgisayarınızı konuşturabilir, e-posta yazdırabilir ve e-postanın bir yere gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/21546689...8.6.1_TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------


Alcohol 120% 1.9.8.7421 +Patch


Alcohol programı, program ve oyun dosyalarınızı CD ve DVD'ye çekmenize yarayan ve CD ya da DVD oyunlarınızı birebir harddiske kopyalayıp, CD veya DVD gerektiren oyun ve programları CD ve DVD olmadan kullanabilmenizi sağlayan güzel bi programdır. Program, CD-R/ CD-RW/ DVD-R/ DVD-RW/ DVD-RAM/ DVD+RW formatlarını desteklemektedir. Patch mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/21546755...Patch_TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------


AleoSoft Photo Collage Maker 1.6



Aleo Photo Collage Maker hoş görünümlü kolaj ve katalog yapmanın kolay ve hızlı yoludur.

http://rapidshare.com/files/21546908...r_1.6_TURK.rar



----------------------------------------------------------------------------------------------

Alive YouTube Video Converter 2.1.0.9



Alive YouTube Video Converter v1.6.6.8 Youtubeden indirdiginiz videolari bu program sayesinde istediginiz AVI, MPEG, MP4, DivX, XviD, ASF, WMV, MOV, QuickTime, VOB, iPod, PSP, 3GP, iPhone, Zune, MP3, AAC, AC3 and M4A Formata donusturebilirsiniz.


http://rapidshare.com/files/21546963...1.0.9_TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle