site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner






Slysoft
• AnyDVD 6.1.0.2
• CloneCD 5.3.0.1
• CloneDVD 2.9.0.3
• Virtual CloneDrive
• CloneDVD Mobile 1.1.4.0

Alcohol
• Acohol 120%
• Alcoholer Multiprofiler
• ClonyXXL

Ashampoo
• Ashampoo Burning Studio 6.40
• Ashampoo Burning Studio 6.30

VSO
• BlindWrite 6
• ConvertX to DVD

MagicISO
• MagicISO Maker 5.3 Build 229
ISOBuster
• ISOBuster Pro 1.9.1
• ISOBuster Pro 2.0

MagicISO
• MagicISO Maker 5.3 Build 229

TurtleBlast
• ISO Commander 1.6.0.42
• ISO Commander 1.6.0.40

UltraISO
• UltraISO 8.6.0.1936

Ahead
• Nero 6 Ultra
• Nero 7 Ultra

Otros Programas
• GameJack5
• GameJackal 2.8.16.420
• GameJackal 2.8.16.495
• Addons GameJackal
• GameJackal
• DaemonTools 4.0.8



LİNK:
http://hotfile.com/dl/17128648/3431f...part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/17128878/edf8e...part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/17128890/8072a...part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/17128998/c817f...part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/17129056/626e6...part5.rar.html
http://hotfile.com/dl/17129032/c2804...part6.rar.html


ABBYY Finereader 10 Professional 10.0.101.47 MultilinguaL+Patch




ABBYY FineReader 10, taranmış belgeleri, dijital kamera görüntülerini ve PDF belgelerini, kullanıma hazır ve değiştirilebilir dokümanlara dönüştüren, iş profesyonelleri için yaratılmış, akıllı PDF dönüştürücü ve doküman uygulamasıdır. Uyabilen Doküman Tanıma Teknolojisi (Adaptive Document Recognition Technology;ADRT™)'nin yarattığı devrim sayesinde, FineReader, dokümanın formatını, mantıksal yapısını, sayfa düzenini tamamen koruyan ve yüksek doğruluk sağlayan ilk OCR uygulamasıdır. Bu yüksek teknoloji, sonuç odaklı yeni ara yüzü sayesinde her zamankinden daha kolay ve hızlı, elektronik doküman üretir.

(OCR nedir? Optik Karakter Tanıma (OCR), elektronik görüntüler üzerindeki karakterlerin ya da metin bilgilerinin okunarak ASCII koda dönüştürülmesi işlemidir. OCR metodolojileri kullanılarak makineler tarafından yazılmış karakterler, elyazısı karakterler ve işaretler kolaylıkla okunup ASCII koda dönüştürülebilirler. OCR, makineler tarafından yazılmış karakterlerin okunup tanınmasında kullanılan teknolojidir.)

Uyabilen Doküman Tanıma Teknolojisi (ADRT™)
DRT™'nin devrimi sayesinde ABBYY FineReader, geleneksel sayfa yaklaşımının yerine tüm dokümanı doğru bir şekilde analiz eden ilk OCR uygulamasıdır.
Doküman Yapısının, düzeninin (mizanpaj) ve biçiminin korunması.
ABBYY FineReader 10, ana yazı, sütunlar, tablolar, başlık ve sayfa altlığı sayfa altlığı notları, sayfa sayıları dahil olarak tüm dokümanı tanır ve tüm doküman yazı stili, puntolar orijinal halleri korunarak yeniden oluşturulur.
PDF/A Desteği ile Güçlü PDF Dönüşümü
ABBYY FineReader 10, PDF/A veya işaretli PDF, güvenli PDF, aranabilir PDF dahil olmak üzere muhtelif PDF format çıktıları için desteği ile beraber, herhangi bir PDF ve kağıt dokümanlarını aranabilir ve değiştirilebilir dosyalara dönüştürmek için en mükemmel araçtır.
Sonuç–Odaklı Arayüz
ABBYY FineReader, evvelki sürümlerden %40 daha az fare tıklaması ile kullanmaya hazır dokümanların elde etmenize yardımcı olan sezgisel bir ortam sağlar.
Tek tıklama ile Hızlı İşler(QuickTasks)
ABBYY FineReader, “PDF/İmajlarını Microsoft Word’e Çevir” ve “Microsoft Word için Tara” gibi sık kullanılan dönüştürme.

İkinci Nesil Dijital kamera OCR
ABBYY FineReader, herzamanki gibi en yüksek doğruluğu ve verimliliği sunar ve Dijital Kamera OCR teknolojisindeki öncülüğünü daha da geliştirmeye devam eder. Şimdi, sadece tek bir fare tıklaması ile aranabilir ve değiştirilebilir formatlara dönüştürebilir ve işinize devam ederken istediğiniz anda herhangi bir dokümanı tarayabilirsiniz.

Ani Ekran-Resmi OCR
ABBYY FineReader, hediyelik uygulamalarla bezenmiştir. Mesela bu uygulamalardan bir tanesi de, masa üstünüzün herhangi bir yerini aniden tanıyabilen ve bu tanıma sonuçlarını Ofis uygulamalarına gönderen, ABBYY Ekran-Resmi Okuyucusudur.

En Son Microsoft Ortamı ve Uygulamaları ile Uyumluluk
ABBYY FineReader, Windows Vista sertifikası vardır. Microsoft Office'in son sürümleri ile bütünleşik çalışır ve yeni tanıtılan DOCX ve XLSX formatlarında dosya yaratılmasını sağlar. Tek bir fare tıklaması ile FineReader’ı çalıştırmadan bir imajı dönüştürebilirsiniz ve bu sonuçları doğrudan Microsoft Office uygulamalarına gönderebilirsiniz

Sık Kullanılan Dizin (Hot Folder) & Zamanlama
Bu eşsiz aracı sayesinde ABBYY FineReader Kurumsal Sürümü (Corporate Edition), özel bir dizin içerisine gelen dokümanları izler ve bu dokümanları, otomatik olarak ya gözetimsiz mod uygulayarak daha evvel tanımlanmış zaman süresi içinde ya da derhal işleme tabi tutar.
Otomatik Posta Kutusu İzlenmesi
Bu, ABBYY FineReader Kurumsal Sürümü (Corporate Edition) faks hizmet bilgisayarından(server) veya çok fonksiyonlu (MFP) yazıcılar tarafından gönderilen içeri gelen eklenti dosyalar için gelen e-posta kutusunu izleyebilmektedir.

Sistem Gereksinimleri
# 1 GHz işlemcili veya üzeri PC.
# Microsoft® Windows® Vista, Microsoft® Windows® Server 2003, Windows XP, Windows 2000
# 512 MB Bellek, her eklenen işlemci için ek 512 MB bellek
# Tipik kurulum için 250 MB boş disk alanı ve 512 MB boş program çalışma alanı
# TWAIN uyumlu tarayıcı, dijital fotoğraf makinesi veya faks-modem
# STWAIN veya WIA-uyumlu tarayıcı, dijital kamera veya faks-modem (opsiyonel)

Doküman Saklama Formatları:
# Microsoft Word 2007/2003/XP/2000/97/95
# Microsoft Excel 2007/2003/XP/2000/97/95
# DOCX
# XLSX
# Microsoft PowerPoint 2003/XP
# Microsoft Reader eBook(*.LIT)
# RTF, TXT, HTML, DBF, CSV
# PDF/A, PDF (sadece metin ve resimler, sadece imaj, imaj sayfa üstünde metin, imaj sayfa altında metin)

Desteklenen Tarayıcılar ve MFP araçları
ABBYY FineReader çoğu popüler tarayıcıları, çok fonksiyonlu araçları (MFP) ve All-in-One araçları destekler; bazıları:
Agfa, Avision, BenQ, Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, Genius, HP, Kodak, Lexmark, Microtek, Mustek, Plustek, Primax, Ricoh, Toshiba, UMAX, Visioneer, Xerox





LİNK:
http://rapidshare.com/files/30247646...part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/30247649...part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/30247652...part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/30247648...part4.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle