site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner







- O & O Defrag Professional Edition
Windows’a mükemmel şekilde entegre olan O&O Defrag Professional, kusursuz bir sürücü birleştirme aracı. O&O Defrag Professional, Windows 2000 ve XP yada Vista ile birlikte gelen sürücü birleştirme yazılımının yerini alacak düzeyde kaliteli ve üstün bir yazılım. 5 farklı birleştirme işleminden birini seçip işlemi tamamladığınızda sisteminiz %200′lere varan oranda hız ve performans artışı elde ediyor.


- O & O CleverCache Professional Edition 7
O&O CleverCache 7.0.2689 Professional, Windows 7, Vista, NT, 2000 ve Windows XP'ye uyumlu olarak geliştirilmiş olan ve önbellekteki dosya yönetimini en verimli hale getiren eşsiz bir programdır. Bu sayede, sisteminizin performansını 2 katına kadar artırarak bir verimlilik patlaması sağlar. Ve tüm bunlar için ekstra bir donanıma ihtiyacınız olmadığı gibi, sisteminizin güvenilirliğinde de bir azalma meydana gelmez. Yalnızca O&O CleverCache 7.0.2689 yükleyin ve hazırsınız - yeniden yüklemenize gerek olmaz. Kendiliğinden yapılanışınızın farkına varır ve 5 dakika içinde Windows sisteminizde gizli kalmış kaynaklarınızı açığa çıkarabilirsiniz.
Önbellekteki dosyalar çoğaldıkça, uygulamalarınızı gerçekleştirmekte kullanacağınız boş bellek azalır. Yeni bilgiler bellektekilerin yerini almaya başlar ve sonuç ciddi bir performans kaybıdır. Bu, bellekteki kullanılmayan alanların donanımın sayfalama alanlarına girmesi sonucu olur ve donanım belleğe oranla yavaş olduğu için, performans düşüklüğü kaçınılmazdır. O&O CleverCache 7.0.2689 Professional, bireysel kullanıcıların günlük sorunlarına çare olmak için en etkili şekilde üretilmiştir. Bu yazılım, Windows NT4 Workstation, Windows 2000 Professional, Windows XP Home Edition, Windows Vista, Windows 7 ve Windows XP Professional'a uyumlu olarak geliştirilmiştir.


- O & O DiskImage Professional Edition 4
Dikkatsizce yapılan bir hareket veya bir anlık dalgınlık sizin bütün emeğinizi hiçe sayabilir. Sabit diskinizdeki önemli dosyaları istemeden silebilirsiniz. Dokümanlar, resimler, videolar ve müzik arşivi saniyeler içinde kaybolabilir. Tabi önlemini almadıysanız. Çünkü O&O DiskImage 4 Express Edition gibi yazılımlar sabit diskinizi güvenlik altına alıyor. Silinen dosyalar iki fare hareketi ile geri getirilebiliyor. Hatta bütün disk’teki verileri geri çağırmak mümkün. Ürünün diğer bir özelliği Windows’un sistem dosyalarını da koruması. Kötü bir durum olduğunda işletim sistemini bir önceki stabil sürüm için geri çağırabiliyorsunuz.



- O & O SafeErase 4
O&O SafeErase V4 önemli verilerinizi donanımınızdan güvenle silmenizin tek yoludur ve özel alanınızın korunmasında size eşssiz bir fırsat sunmaktadır. Tek bir mouse dokunuşuyla tüm dosya, klasör veya bölüntülerinizi güvenle ve tamamen silebilirsiniz.
Dosyaları silmek isteme nedenleri pek çoktur. Eski e-mail dosyaları, internet geçmişi, önbellekteki dosyalar, finansal kayıtlar, kurumsal bilgiler ve özel dosyalar başkalarının erişimine karşı korunmalıdır. Gerçekte ise nerdeyse tam tersi olmaktadır. O&O SafeErase bu gidişata dosyaları yalnızca silerek değil, kabul ve tavsiye edilen methodlarla onları tamamen yok ederek dur demektedir. O&O SafeErase, Windows 7 , Vista, XP, Windows 2003, c 2000 ve Windows NT sistemlerinde, sildiğinizi düşündüğünüz dosyalara başkalarının izinsiz erişimini engelleyerek bilgisayarınızı korur.
Dosya ve klasörleri güvenle sildiği gibi, Geri Dönüşüm'deki belgelerinizi de güvenle boşaltır. Donanımınızı güvenle siler. O&O TotalErase sistemi ile dışardan herhangi bir önyükleme olmaksızın tüm sistemi temizleme yeteneğiyle dünyada bir ilk. Dosya ve klasörlerin konumlarını güvenle değiştirme imkanı
Güvenli siliş konusunda kabul gören 5 farklı metot
Silinme sonucu oluşan boş disk alanını 'temizleme'
Silişler hakkında detaylı bilgi
Windows işletim sistemlerine tam uyum


- O & O DriveLED 3

Sabit diskiniz hakkında sürekli olarak rapor almak istiyorsanız DriveLED yazılımı tam size göre... DriveLED: Sabit diskler için ücretsiz koruyucu.O&O-Software şu andan itibaren sabit disk kontrol programı DriveLED'i ücretsiz olarak indirilmeye sundu. Araç kurulu sabit diskleri çalışma anında denetliyor. Eğer bir bozukluk olduğu tespit edilirse program alarm veriyor. Böylece veri kayıpları anında anlaşılabiliyor. Bunun dışında DriveLED sabit disk sıcaklığını gösteriyor ve kullanılan veri taşıyıcısının ömrü hakkında tahminde bulunuyor.


- O & O DiskRecovery 6
Veri kurtarma alanında tecrübeli O&O grubu tarafından üretilen programı kullanarak 350'nin üzerinde dosya formatını silinse de kurtarabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı kolay olan O&O Diskrecovery programıyla format sırasında silinen dosyalarınızı da geri getirebilirsiniz. Word belgeleri, excel çalışmaları, access veritabanı, grafik, resim, görüntü ve müzik formatları (MPEG, JPEG, AVI, BMP, Corel Draw, TIFF, WAV, MP3, Photoshop) dahil olmak üzere birçok dosya formatını destekler.


- O & O MediaRecovery 6
O&O MediaRecovery 6 ile silinmiş fotoğraflarınızı, videolarınızı ve MP 3'lerinizi kurtarın.O&O MediaRecovery; silinen resim, video ve müzik dosyalarınızı, tek bir tuşa basmanızla geri getirebilir. Silinen dosyaların önceden kayıtlı olduğu cihazı (örneğin dijital kameranızı) bilgisayarınıza bağlayın. O&O MediaRecovery'i bilgisayarınıza yükleyin ve programı başlatın. Dosyayı bulmanızda asistan size adım adım yol gösterecek. Son olarak kurtarmak istediğiniz dosyayı seçin, işte bu kadar basit.



- O & O UnErase 4
O&O UnErase V4.1 silinmiş dosyalarınızın eski haline getirilmesini parkta yürüyüş yapmak kadar kolay bir hale getirir. Yeni ve türünün tek örneği bir işlem yolu sayesinde, artık önceden olduğundan çok daha fazla dosya kurtarmak mümkün. Yalnızca saniyeler içinde, O&O UnErase V4.1 silinmiş dosyalarınızın yerini tespit eder ve tek bir tuşa basmanızla onları eski hallerine getirir. Dosyanın orijinal adi ve konumu da sanki önceden hiç silinmemiş gibi eski halini alır.
Önemli Özellikleri:
  • Dosya ve klasörler eski haline getirilir
  • Tüm donanımların, çıkarılabilir veri kaydedicilerinin, floopy sürücülerinin, hafıza kartlarının ve birçok dijital kameranın Windows dosya sistemlerini destekler
  • Silinmiş dosyaların aranmasında gelişmiş seçenekler sunar
  • Windows Explorer’a benzeyen basit ve sezgisel bir kullanıcı ara yüzüne sahiptir.
  • Başarılı bir geri yükleme şansını artırmak için geliştirilmiş oldukça kapsamlı bir arama işlem yoluna sahiptir
  • Önceden yüklenmiş başka bir yazılıma ihtiyaç olmadan veri kurtarma

- O & O PartitionManager 2 Professional Edition
Sabit disklerini güvenli bir şekilde yönetmek için bir program. Sabit disk bölümleme güvenlik artırın. Bir sabit disk, bölümlere bölünmüş, çoğu başarıyla veri kurtarma veya bağımsız bölümlerin geri zaman sistem hatası veya tam sistem hatası oluştuğunda büyük bir fark yaratabilir. O & O PartitionManager 2 ile bölümlere sabit diskinizi bölme, başka bir yere taşıma, ve boyutunu değiştirme ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.


- O & O DiskStat 2 Professional Edition
Tam bir harddisk analiz ve temizlik paket programı. Eğer bilgisayarınızı yönetecek bir program arıyorsanız, işte aradığınız program. Diskin tüm durumunu analiz edip ayrıntılı boyut bilgilerini rapor halinde görsel olarak sunar.
Mp3 ya da resim dosyalarınızın fazlaca yüklü olduğu durumlarda eğer aynı dosyadan iki kopya varsa tarayıp temizlik yapar.
İnternet bağlantılarınızı sonlandırdığınızda gereksiz Cookie dosyalarını temizler.
Multi-Boot özelliği sayesinde özellikle Windows Me ve 2000 kurulumlarından sonra eğer sisteminizde Linux yüklüyse boot sektörden silinerek çalışmasını engelleme olayını ortadan kaldırabilir ve bilinen tüm işletim sistemleri için boot sektör oluşturabilirsiniz. Harddiskin içeriğini kaydeder ve herhangi bir program sildiğinizde ya da yüklediğinizde oluşabilecek sistem çökmelerine karşı önlem alır.
Belirli zamanlarda programlayarak bilgisayarınızın temizliğini otomatikleştirmenizi sağlar. Küçük fakat güçlü bir program. Denemekte fayda var.


- O & O RegEditor
Kayıt defteri yöneticisi.



LİNK:
http://rapidshare.com/files/30821693...Pack.part1.rar
http://rapidshare.com/files/30821691...Pack.part2.rar
http://rapidshare.com/files/30821691...Pack.part3.rar
http://rapidshare.com/files/30821662...Pack.part4.rar

ve ya Tek Link
http://hotfile.com/dl/17801103/2efe1...k_YMT.rar.html


PAYLAŞIMLARIM
1.BÖLÜM
*msn 9 portable: artık msn hep yanınızda...hem türkçe hem portable...indir: http://rapidshare.com/files/30468031...nger_9.0tr.rar
*cryptload: türk yapımı güzel bir indirme programı indir: http://rapidshare.com/files/303690379/cryptload.rar
*xtranslate: türk yapımı 15ten fazla dili birbirine çeviren bir program indir: http://rapidshare.com/files/303717802/xtrans.rar
*desktop akvaryum: artık masaüstünüz canlı bir akvaryum... indir: http://rapidshare.com/files/30411941...p_akvaryum.rar
*mplayer: küçük ve her formatı oynatan bir mediaplayer... indir: http://rapidshare.com/files/304129880/mplayer.rar
*aio wireless hack tools: kablosuz ağları hacklemek isteyen herkese lazım olacak bütün programlar... indir: http://rapidshare.com/files/30414189...Hack_Tools.rar
*tc kimlik no'dan adres: türk yapımı ve kimlik numarasından adres bulan program... indir: http://rapidshare.com/files/30415808...dres-bulma.rar
*divxpro7.2: divx filmler artık çok net... indir: http://rapidshare.com/files/30429936...ld10.3.1.6.rar
*şifalıbitkiler: türk yapımı şifalı bitkiler programı... indir: http://rapidshare.com/files/30430050...libitkiRek.zip
*rapidplus 4.0: sen linki ekle o rapidden senin yerine indirsin... indir: http://rapidshare.com/files/30430168...e_Plus_4.0.rar
*Aiseesoft_Total_Video_Converter_v4.0.08_Portable: süper bi format değiştirme programı... indir: http://rapidshare.com/files/30430630...8_Portable.rar
*Ginipic: internette kaliteli resimleri sizin için arayan süper bir program... indir: http://rapidshare.com/files/304307313/ginipic.rar
*Babylon_8.0.1.11_Multilingual_Portable: SÜPER BİR SÖZLÜK PROGRAMI OLAN BABYLON'UN SON SÜRÜMÜ...hem de portable... indir: http://rapidshare.com/files/30430841...l_Portable.rar
*WinRAR.3.90.PRO.Full: en iyi sıkıştırma programının son ve pro sürümü hem de full... indir: http://rapidshare.com/files/30443258...0.PRO.Full.rar
*WinRAR_Password_Remove: unuttuğunuz rar şifrelerini bulur... indir: http://rapidshare.com/files/30443120...rd_Remover.rar
*Veriface_recognition_for_xp: lenovo marka laptoplarda kullanılan yüz tanıma programı...şifre ve parmak iziyle laptop açmayı unutun... indir: http://rapidshare.com/files/30443886...ion_for_xp.rar
*FDM: bedava download manager...hem de portable... indir: http://rapidshare.com/files/30467722...oadManager.rar

ve tabi ki bütün dosyalar için rar şifresi: http://rapidshare.com/files/303700507/rar___ifresi.rar

2.BÖLÜM
*befaster 3.7: türk yapımı bir program daha...kablolu bağlantıları hızlandırıyor... indir: http://rapidshare.com/files/304918598/BeFaster_3.7.rar
*tuneup 2009 portable: ödüllü bilgisayar hızlandırma programı...son sürüm... indir: http://rapidshare.com/files/30492394...UpPortable.rar
*mtu 3.0: efsane sözlüğün 3. versiyonu...türkçe-ingilizce sözlük... indir: http://rapidshare.com/files/304925734/mtu3.0.rar
*software translator: programları türkçeye çevirin türkçe kullanın... indir: http://rapidshare.com/files/30494053...AM__EV_RME.rar
*portable potplayer: hem her formatı oynatıyor hem de online tv gösteriyor...işte yeni nesil kore yapımı bir mediaplayer... indir: http://rapidshare.com/files/30493232..._PotPlayer.rar
*all media grabber: bütün programların içindeki resim video yazı ne varsa söküp alın... indir: http://rapidshare.com/files/30494439...ia-grabber.rar
*pdfpass: pdf dosyalarındaki şifreleri bulmaya yarayan bir program...satış fiyatı 39$ burdan bedava...indir: http://rapidshare.com/files/304956153/pdfpass.rar
*Nero-9.4.12.708_lite: windows 7 uyumlu nero 9...durma...indir: http://rapidshare.com/files/30495473...2.708_lite.rar
*firefox 3.6: herkes 3.4 kullanırken siz 3.6 kullanın...süper bir tarayıcı... indir: http://rapidshare.com/files/30495800...3.6_Beta_1.rar

ve tabi ki bütün dosyalar için rar şifresi: http://rapidshare.com/files/303700507/rar___ifresi.rar

3.BÖLÜM: HEDİYELİ PROGRAMLAR
*3D.Photo.Builder.Pro.v2.3: artık resimleri iki boyutlu değil üç boyutlu görün... indir: http://rapidshare.com/files/30615032...r.Pro.v2.3.rar
*BadCopy_Pro_v4.10_Build_1215: bilgisayarınızdaki dosyaların gereksiz olan kopyalarını bulur ve siler...bilgisayarı hafifletir... indir: http://rapidshare.com/files/30615204...Build_1215.rar
*CCleaner_2.20_Portable: herkesin vazgeçilmezi olan ccleaner programını portable sunuyorum... indir: http://rapidshare.com/files/30615320...0_Portable.rar
*Image_Optimizer_Pro_5.10_Portable: resimleriniz çok yer mi kaplıyor...hiç sorun değil...kalitesini bozmadan boyutunu küçültün... indir: http://rapidshare.com/files/30615448...0_Portable.rar
*RamCleaner_7.1: raminizi optimize ederek bilgisayarınızı inanılmaz hızlandıran güzel bir program... indir: http://rapidshare.com/files/30615615...leaner_7.1.rar
*USB_Autorun_Virus_Remover_2.3: baş belası autorun virüsünün başına bela olan program... indir:http://rapidshare.com/files/30615768...emover_2.3.rar
*Windows 7 tema: xp için windows 7 temaları...çok harika...indir: http://rapidshare.com/files/30616222...ows_7_tema.rar
*XnView: her türlü uzantıyı açabilen süper bir program... indir: http://rapidshare.com/files/306164105/XnView.rar
*winrar 3.9: içinde ilacı da var..son sürüm winrar...durma indir: http://rapidshare.com/files/306166359/winrar_3.9.rar
*Audioextractor: videolardan müzikleri söküp alan süper bir program...indir: http://rapidshare.com/files/30616840...oextractor.rar
*Ace translator: internet olduğu zaman harika çeviriler yapan küçük bir program..tavsiyemdir...indir: http://rapidshare.com/files/306169788/ace.rar
*Usb icin: flash diskiniz için işe yarayan iki program...biri en tehlikeli virüsleri siliyor...diğeri internet kafelerde film almanızı engelleyen programları bloke ediyor...indir: http://rapidshare.com/files/306171085/usb_icin.rar
*Msn icin: msnde arayıp ta bulamadığınız özellikleri bu programları yükleyince bulacaksınız... güvenle kullanın...indir: http://rapidshare.com/files/306172730/msn_icin.rar
*Pivot3tr: çöp adam animasyonu yapmaya yarayan programın son sürümü ve türkçe...indir: http://rapidshare.com/files/306173964/pivot3tr.rar
*Sothink jwscroller: sothinkten süper bir program daha...sitene harika eklentiler yaptıran bir program...indir:http://rapidshare.com/files/306178657/jwscroller.rar
*USB_Threat_Defender: flash disc için harika bir anti-virüs programı...indir: http://rapidshare.com/files/30617994...t_Defender.rar
*Inpaint2.0: resimlerde görünmesini istemediğiniz nesneleri hızlıca silen bir program...indir: http://rapidshare.com/files/306177385/inpaint.rar
*Cleanse uninstaller: kalkmakta inat eden programları kaldırıyor...indir: http://rapidshare.com/files/306175786/ZSCUP600.rar
*Real_Desktop_1.19: 3 boyutlu bir masaüstü ister misiniz...indir: http://rapidshare.com/files/30641803...sktop_1.19.rar

ve tabi ki bütün dosyalar için rar şifresi: http://rapidshare.com/files/303700507/rar___ifresi.rar

4.BÖLÜM: AĞIR TOPLAR
*Diskeeper_2009_Pro_Premier: bilgisayarınızın kastığı en kötü durumlarda devreye girerek önbelleği optimize eden ve bilgisayarı hızlandıran süper bir program...indir: http://rapidshare.com/files/30642781...ro_Premier.rar
*TechSmith.Camtasia.Studio.v6.0.3.928: ekranınızın videosunu çekmekte kullanılan harika programın son sürümü ve portable...indir: http://rapidshare.com/files/30643750...v6.0.3.928.rar
*Photodex_ProShow_Gold_3.2.2047_Tuerk_e_katilimsiz : fotoğraflarınızla çok güzel slaytlar hazırlayabileceğiniz süper bir program...indir: http://rapidshare.com/files/30644301...katilimsiz.rar
*Flv-to-3gp-converter: flv uzantılı videoları 3gp'ye çeviren süper program...indir: http://rapidshare.com/files/30644679...-converter.rar
*ImTOO_Mpeg_Encoder3: en güzel format değiştirme programı...indir: http://rapidshare.com/files/30645066...eg_Encoder.rar
*PhotoshopCS4Portable: son sürüm ve portable photoshop...durma indir: http://rapidshare.com/files/30647001...S4Portable.rar

ve tabi ki bütün dosyalar için rar şifresi: http://rapidshare.com/files/303700507/rar___ifresi.rar

5.BÖLÜM: MEDİA PLAYERLAR
---işte size DVD X Player 5.3 ; Bu program tam bir media aracıdır. Çok şık bir görünüme sahip olan player kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.
DVD , Audio CD , Video CD ve diğer media formatlarını destekler.
Pogramın en büyük özelliklerinden biriside Dolby&DTS fonksiyonu yani Video ve Audio parazit önleyici sistem.
isteğe bağlı arayüz değiştirme olanağı sunan DVD X Player desteklediği capture özelliği ile seyrettiginiz filmelerden resimler alabilmenizi sağlıyor.
Tüm bunlara ek olarak DVD X Player ; DIVX , MPEG4 , RM , QuickTime , WMV , WMV-HD , MacroMedia Flash ve diğer popüler media formatlarına tam destek sağlar.
İNDİR: http://rapidshare.com/files/30660242...layerSetup.rar

---jetAudio v7.18:JetAudio, popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısıdır.
Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var.
Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları : Ses için; CD, WAV, MP3, RM, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlardır.
Ayrıca 20 kanallı spectrum algılayıcı bulunmakta. MP3PRO çalabilme özelliği de mevcut. Jet Audio ile film izlemekte hem kolay hem de eğlenceli.
İNDİR: http://rapidshare.com/files/306608487/jet-audio.rar

---RealPlayer 11.0.7a Build 6.0.14.881 GOLD Final:Hepimizin bildiği en eski ve kaliteli oynatıcılardan biri: RealPlayer….
Artık RealPlayer sadece internet üzerinden izlenebilen video ve sesleri oynatmak için değil,
tüm medya biçimlerini izleyebilmeniz için başlı başına yetecek geniş özellikte bir oynatıcı.
Programın Özellikleri :
# Çevrimiçi Radyo : 3200 civarı genel ve 60 civarı reklamlı radyo istasyonu dinleyebilme
# Gelişmiş Kontroller : 10 bant ekolayzer ve gelişmiş video kontrolleri ile profesyonel kontrol
# Gelişmiş CD Yazma Desteği : 320 kbs’ye kadar hızlı ve sorunsuz Ses CD’leri yazabilme
# Çoklu Medya Desteği : Quicktime, Windows Media, DVD gibi tüm biçimlere tam destek
# Kolay Arabirim : Yeni arayüz ile çok daha kolay erişim ve kullanım
# Yenilikler : Dahili internet tarayıcısı, medya düzenleyici ve arşivleyicisi, oynatma listesi oluşturucusu ve daha fazlası…
İNDİR: http://rapidshare.com/files/307266024/realplayer.rar

---KMPlayer 2.9.4.1435 Final: KMPlayer birçok video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime),
altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı. Tamamlanmamış dosyaları,
internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi,
bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı.
FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi,
ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında…
İNDİR: http://rapidshare.com/files/30662094...layer_1435.rar

---Zoom Player Home MAX 7.0 RC2: MUltimedya oynatıcılarının en profesyonellerinden olan Zoom Player ile tüm video biçimlerinizi ve
DVD’lerinizi tek bir arabirim üzerinden izleyebilirsiniz.
Araç tümüyle yeniden yapılandırılabilir olmasının yanı sıra, en gelişmiş oynatma özelliklerini de beraberinde getiriyor.
DirectX 9 yetenekleri ile göz dolduran bu ücretsiz yazılım, tam ekran kipinde çalışırken bile özel menü üzerinden tüm ayarlara erişebilme imkanı sağlıyor.
7ZIP, ZIP gibi sıkıştırılmış dosyalardan medya oynatabiliyor, mevcut tüm çözücüleri destekliyor ve DVD oynatırken tüm mevcut programların (WinDVD, PowerDVD vb..)
özelliklerini birebir uygulayabiliyor. Program ile AC3 Filtresi, VideoSoft Çözücü Desteği, NVDVD Filtreleri, özelleştirilebilir alt yazı desteği,
VMR9 hataları giderilmesi ve Daha gelişmiş kabuk desteği de geliyor.
Zoom Player ile desteklenen bazı dosya biçimleri :AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cep Telefonu 3GPP (3GP),
Flash (SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Medya Biçimi (ASF/WMV/WMA - DRM sadece WMV Professional sürümünde kullanılabilir),
OGG Filmi (OGM), MPEG1 (MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEG Layer 3 (MP3), Vorbis Ses (OGG), Dolby Digital (AC3),
Gelişmiş Ses Kodlaması (AAC), MusePack Ses (MPC), FLAC Ses (FLAC), OptimFROG Ses, Monkey Ses (APE), Wave Ses (WAV), CD-Ses ve diğerleri…

İNDİR: http://rapidshare.com/files/30726321...r_Home_MAX.rar

---BS Player PRO 2.41:BSplayer ilk çıktığında DivX/XviD üzerine yoğunlaşmış bir video izleme programıydı.
Kısa sürede kazandığı popülaritenin ardından hızla geliştirilerek daha kullanışlı hale getirildi.
Program popüler olan tüm media formatlarını desteklemektedir. Son derece kolay kullanılabilen arayüzü sayesinde hiç sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.
Ayrıca çoklu dil desteği sunmaktadır, bunların içerisinde Türkçe de yer alıyor. Bunların yanı sıra skin desteği de sağlıyor,
programın kolayca görünümünü değiştirebiliyorsunuz.
DivX/XviD formatındaki medialarda alt yazı desteği sunmaktadır ve alt yazıları isteğinize göre boyut, renk, fon vs özelliklerini değiştirerek
kendinize uygun hale getirebiliyorsunuz.
İNDİR: http://rapidshare.com/files/307259090/bsplayer.rar
---Kantaris_0.5.6: tüm formatları destekleyen bir media player...değişik bişey denemek isteyenler için...İNDİR: http://rapidshare.com/files/30661171....5.6_setup.rar
---GOM Player 2.1.21.4846: son sürüm gom player...türkçe yaması da mevcut...İNDİR: http://rapidshare.com/files/306613166/gomplayer.rar
---Divxpro7.2: divx filmler artık çok net... indir: http://rapidshare.com/files/30429936...ld10.3.1.6.rar
---Mplayer: küçük ve her formatı oynatan bir mediaplayer... indir: http://rapidshare.com/files/304129880/mplayer.rar
---SMplayer_0.6.8: kmplayer'ın ikiz kardeşi...çok değişik bir media player...tavsiyelidir... İNDİR: http://rapidshare.com/files/30659750...ayer_0.6.8.rar
---Vlc-1.0.3-win32_EN: meşhur media player'ın son sürüm versiyonu...indir: http://rapidshare.com/files/30661741...3-win32_EN.rar

ve tabi ki bütün dosyalar için rar şifresi: http://rapidshare.com/files/303700507/rar___ifresi.rar



faitless, Naughty, Doctor-Adventures, Nodlogin8, savate-html, dBpoweramp, princ, onlinelive-exe, lingeries, Amateur-Russian-Threesome-html, Super-1-Karting-Portable-html, Big-Natural-Tits-Having-A-Group-Exam-With-Two-Guys-html, blubster xxl, XPERIA-html, Gabon, dome, Fear-2-Reborn-html, digital desire, cyterea, shine, Fahrschule5, Quench, bejerman, here, moly, CARELESS-html, pdf2cad, svavenger, sexvilla2, Happilymodules, Geting, barbershop, navmaster, benazir, nextstart, Gabbasoft, DBSync, plant, INGILIZCE, 5582, clockwork-html, fliegender, king bill, OneAdmin, ACCONT-html, QAPlus, Elekat, giantmodules, Defloration-com, Google-Magic-Formula-html, Succubusxxx, Streetcar, SopCastincludes, 304brahim, printfab, cini, Rapidsphareincludes, dinnerdash3, atrox, SPECTRAMOVE, Naughty-America-, lacy, epanet, paylon-html, cutejoyphpSecurePages, activedesktopcalender, ifoxsoft, Impart-html, SimRefinery, cerrone, Omen, filev0om, Golden-Oneman-Driver-Pack, Address-Magic-Personal-ver-5-00, quarkxpress, MOORE, anydvd6193, vwtcsd-html, macines, spiderm, alplayer, Prodgecad, Mrs--Sanders-3, Hidden-Camera-2007, Norah-Jones--The-Fall-2009-ONe-html, russian, EditPlusmodules, maysam-html, negotiable, ned32, Masters-Of-Mystery-Crime-Of-Fashion-html, Busty-Latina, Acunetix, biovistamax, Penthouse-Forum-Pin-Up-html-html-html, SXT3, MailInfo, Jurasy-html, CpuCool, Lilya, Cumfiesta---Ashlynn-Brooke-, contestrait-html-html, Aboilsoft, bowly4, verifier, Videorama, grattage-html, assasins creed, tarot, flores-html, magnitude, iPodsamPHPwebcommon, PenProtector, picturetoexe, 4-luni-3-saptamani, KMAX-html-html, Jumper-2008-m-HD, Momma, Sweet, tenjhotengexxx, Rasterrenew, UltraWiredSex-html-html, DvDRip, Erocos, hexamail, Mapsource, Caribbeancom---Lesbian, Taken-2008, worldtv, Kaspersky-KISKAV-2010-html, dvmp, Sygate-Personal-Firewall-5-6-2808, bodalt-html, Bufor, asdasd-html, file copy, wmp 12, Concorde-html-html, felch, Firefly, MobileMaster, Christ, Jesse-McCartney---Leavin-Video, sexvilla2, roksio, big boobs, Able2Doc, Yes-Man, noughty-components-com_flyspray, LADY2, Chocolatier-Decadence-by-Design-html-html-html-html-html, percussion, Nocturna, Ameteur-html, xxxcatoon, hideip-html, widows 7 in italiano, route66-html, iMBT, navigon6, knowledge, Kabadayi, visualitation, enigmaticvixen, gamebryo-html, Studio, Second-Life---The-Official-Guide-html, knowledgepresenter-html-html-html-html-html, Bedside, chash-html-html, Early, MyUSBOnly-html, liccon, Bandwidth, pctv4me, sftp, somasex, dendemann, www-dxdforum-com-html, Downhil-html, netchk-html, Conceiva-html, Torchlight-key-html, informers, SWENEY-html, Popular, Sarah-Young---The, ChordSMART, Acrobat 9 Pro Extended, AVCWare, ZUMB, BusinessCardsMX, SHREDDER, mpstar-html, eulid, jetAudio-html, abctext, prise,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle