site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Readon TV Movie Radio Player 3.4.0.4 TURK

Binlerce TV kanalını izleyebilir, radyo kanalını dinleyebilir ve isterseniz MP3 olarak kaydedebilirsiniz.
inlerce kanalı izleyebilir, radyoları dinleyebilir ve isterseniz MP3 olarak kaydedebilirsiniz. Program ülkelere ve türlere göre kanalları listeler. Size listeden istediğiniz kanalın üzerine tıklamak kalır. Listelenen türler: Fimler, yetişkin, komedi, haberler, genel yayın yapan TV kanalları, çocuklar için;
Müzik: pop, caz, klasik ve birçokları.

İnternette üzerinden binlerce TV kanalını izlemek veya radyo dinlemek için ideal.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474365...4.0.4_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

RealWorld Graphics Cursor Editor 2007.1 TURK

RealWorld Cursor Editor hareketli veya durağan Windows işaretçileri oluşturabilir veya düzenleyebilir. Sürükle-bırak kullanıcı arayüzü ile kullanıcılar kolayca işlemleri gerçekleştirebilirler. İşaretçilerdeki görüntüler Lines, Curves, Rectangles, veya Ellipses gibi çizim araçlarıyla modifiye edilebilir. Uygulama renk düzeltme, keskinleştirme, yumuşatma, bulanıklaştırma ve diğer efektleri içeren önceden belirlenmiş filtrelere sahiptir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474462...007.1_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

SafeApp Software Registry Helper v1.2.563 TURK

SafeApp Software Registry Helper sayesınde Kayıt defteri geçmişini temizleyerek windowsunuzun performansını artırabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474514...2.563_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sharp World Clock v4.34 TURK

Sharp World Clock, dünya saatı programıdır. Değişik arka plan şekillerine sahiptir. Tüm renkler ve saatlerin pozisyonları yapılandırılabilir. İstediğiniz şehiri, ilave edebilir, kaldırabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hemen hemen 400 şehrin bir listesi programa dahildir. Tüm şehirlerin ve ülkelerin pozisyonunu görebilirsiniz. Bir dünya haritasında sınırları ve hatta bir bakışta 6xzum yaparak kuş bakışı görünüm yapabilirsiniz. Dünya haritasının üzerinde fareyi haraket ettirerek, kuş bakışı haraket edebilirsiniz. Dünya haritası, dünya gölgesini gösterir (gün/gece). Gündoğumunun doğru hesabı ve günbatımı zamanları ve akım ayı evresi programın diğer özellikleri. Program, üç ek aracı içerir: Bir atomic saat değiştirici , bir alarm ve hatırlatma fonksiyonlu ve bir de takvim.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474605...v4.34_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

SiSoftware Sandra 2009.1.15.72 Business TURK

Tanıtım:Programın temel amacı bilgisayarınızı kontrol etmek ve tanımlamak. Program ve size sunduğu seçenekler sayesinde donanımlarınızı (CPU,BİOS,VGA,RAM v.b) test edip, çalışma seçeneklerini en ince ayrıntısına kadar öğrenebilrisiniz.Yazılım yeni sürümünde yanlızca donanım özelliklerine değil işletim sistemlerine de el atmış ve sizi isteğiniz dışında meydana gelen yüklemelerden kurtarmayı amaçlamış durumda...

* Yeni Bağlantı Sihirbazı: Uzak bilgisayarlar ile bağlantıyı yönetmek, sunucular, Pocket PC, akıllı telefonlar ve veri tabanları. Bilgisayarları analiz ederek bu özelliği kullanabilirsiniz.
* Yeni Monitör 'Ortam' Sihirbazı: Tüm monitörlerin ve bilgisayarların çevre (Sıcaklık derecesi , fan hızı, voltaj, CPU gücü ve sistem sıcaklığını gözleme) birimlerinin kontrolü.
* Yeni Kullanabilir kişi listesi: Yenilenmiş özellikler sayesinde artık bazı programları da kişiselleştirebilirsiniz.(Adres Desteri, Anti-Virus, Takvim/Organizasyon, E-posta hesabı, güvenlik duvarı, Mesaj Özellikleri ve Geçmiş Kaydı, Internet Sayfaları, Java Makinası, Medya Oynatıcısı, Yeni okunabilirler, Web Dosyaları).
* Yeni Disk Programları Ve Kütüphaneleri: Yeni eklenmiş programlar, kütüphane ve geniş bir veritabanı....
* Yeni Web Editör Ayarları: Gözüken ActiveX seçenekleri ve Java sınıfları yüklemeleri.
* Yeni Başlat Menüsü Ayarları: Derlenmiş ayarlar ve kullanımda kolaylık getirilmiş bir veritabanı.
* Geliştirilmiş Güvenlik Bilgi & Ayarları: Artık uzaktan bir bilgisayar veya başka bir girişle sisteminize yüklenecek programları görebileceksiniz.
* Single multi-platform yüklemeleri: İçeriğinde 3 kişisel port seçeneği bulundurur. Windows platform (Win32 x86, Win64 x642, Win64 IA643) uzak çözümlemeler için ise Windows CE platform (ARM Pocket PC, ARM Akıllı Telefon, x86 Standart) standartlarını barındırır.
* Multi-Core Özelliği: AMD işlemcileri üzerinden tam verim almanıza yardımcı olur ve işlemci türüne göre özel ayarları size önerir.
* Ürün tanımlama özelliği: Kütüphane özelliği, kütüphanesi ve aygıt sürücüleri tümünü tanır.Windows 2000, XP ve 2003 üzerine yazabilir.

Programı kullanmak için gereken işletim sistemler:

- Win32 x86 Unicode (Windows 2000/XP/2003)
- Win64 AMD64/EM64T Unicode (Windows XP/2003 x64 Sürüm)2
- Win64 IA64 Unicode (Windows XP/2003 64-bit Sürüm)3
- WinCE 3.00 ARM Unicode (Pocket PC 2000/2002 / Smart Phone 2002)1
- WinCE 4.20 ARM Unicode (Pocket PC 2003 / Smart Phone 2003)1
- WinCE 4.20 x86 Unicode (Standart)
- WinCE 4.21 ARM Unicode (Pocket PC 2003 Second Edition / Smart Phone 2003 Second Edition)

SiSoftware Sandra 2009.1.15.72 Business TURK
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474772...iness_TURK.rar

SiSoftware Sandra 2009.1.15.72 Enterprise TURK
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474932...prise_TURK.rar

SiSoftware Sandra 2009.1.15.72 Home TURK
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475088..._Home_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

SlySoft GameJackal Pro v3.1.2.2 TURK

Tanıtım:Oyun oynarken devamlı CD takmak zorundaysanız ve bu işten sıkıldıysanız bu yazılım tam size göre.Yarattığınız imajları bilgisayarınızda okutmanız için birebir olan bu program ile birden çok sürücü yapabiliceksiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475174...1.2.2_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

SRS Audio Sandbox 1.9.0.4 + Patch TURK

İşte Dolby Laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası. SRS Audio Sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor. Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel. Seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız. Film izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun. Patch mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475332...Patch_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle