site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Advanced System Optimizer v2.20.4.762

Advanced System Optimizer sayesinde Windows'unuzun performansını arttırabilirsiniz. Programın içinde gizliliğinizi korumak, Web artıklarını (cookies'leri) ve Web temizlemek için fonksiyonlar bulunuyor. Windows'unuzu hızlı ve hatasız kullanmak istiyorsanız bu programı indirmelisiniz. Yazılım içerisinde kullanışlı olan toplam 10 adet işlev bulunmaktadır. İstenmeyen izleri yok etmek, istenmeyen ve gereksiz dosyalardan kurtulmak, registry'de temizlik, sistem optimizasyonu, disk birleştiricisi, sistem ve dosya yedekleyicisi görevlerini yerine getirebilir.

http://rapidshare.com/files/21589293...d_SystemOP.rar



----------------------------------------------------------------------------------------------

123 Flash Menu 4.0


Kodlama ile uğraşan amatör-profesyonel kişiler için mükemmel bir flash menü hazırlama programı. SWF formatında kayıt edebilme imkanı. Ayrıca programı kullanır iken kendi sitesinden bir çok template indirebilme imkanı da sunuyor. Patch mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/21535820...Patch_TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------

A’dan - Z’ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi



Bilgisayarın iç ve dış ana bileşenlerinin temelleri. Anakart, ekran kartı,işlemci,klavye,fare vs. vs. bileşenlerinin çalışma prensipleri Sandra,Tweak XP ve Power Toys gibi yazılımların demoları ve kullanım temelleri ve ileri seviye kullanıcılar için “Bilgisayar performansını arttıran ipuçları” Bilgisayar Bileşenlerinin sökülüp,takılmasının detaylı anlatıldığı video dersleri. BIOS ile ilgili temel bilgiler Takın CD’yi izleyin,dinleyin,öğrenin ve uygulayın.. Sonuçta öğrenin. Artık her problemde Tekniker gibi Duruma Müdahale Edebileceksiniz. Profesyonel Anlatımıyla Yayınlanmış en iyi Görsel Eğitim Setlerinden


http://rapidshare.com/files/21536446...TURK.part1.rar
http://rapidshare.com/files/21537269...TURK.part2.rar
http://rapidshare.com/files/21537943...TURK.part3.rar
http://rapidshare.com/files/21538524...TURK.part4.rar
http://rapidshare.com/files/21544111...TURK.part5.rar
http://rapidshare.com/files/21546190...TURK.part6.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------


Acronis True Image Home 2009 12 Build 9709 (FINAL) (FULL)



http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGN%20-%20PROGRAM/ACRONIS3_SGNLIVE.jpg[/IMG]

Acronis True Image ile sisteminizdeki diskleri yedekleyebilir, yedeklemelerinizi geri alabilir ve tam disk kopyalaması yapabilirsiniz. Bu programla artık format atmaktan kurtulacak ve sisteminizi 10 dkda yedeklediğiniz ana döndürebileceksiniz. Üstelik bilgisayarınız göçse bile. Acronis True Image sezgisel bir arayüze sahiptir. Barındırdığı sihirbazları sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan Acronis True Image'ın ayrintili özellikleri:

Acronis True Image'ın özellikleri;

Çevrimiçi disk yedekleme oluşturabilme
Yedekleme kayıtlarına bakma
Otomatik yedekleme planlama
Disk yedeği doğrulama aracı
Disk sürücüsü kopyalama ve yükseltme
Çoğalan disk yedeklemeleri oluşturma
Kişisel dosya ve klasörler ya da sistem girişlerini geri alma
Güvenlik bölgesi(Diskinde yedeklenen dosyaları saklayamayacak kullanıcılar için)
Başlangıç kurtarma yöneticisi
Tüm boyutlardaki sabit diskler için destek
Geri almadan sonra sistem dosyalarını denetleme
Şifre koruması
Kullanıcı tanımlı sıkıştırma düzeyleri
Tüm düzeylerdeki IDE ve SCSI RAID denetim desteği
Bölüm tipini, dosya sistemini değiştirme


http://rapidshare.com/files/21566402...FULL__TURK.rar


----------------------------------------------------------------------------------------------

Actıvestate Komodo Ide 5.0.3





Web tasarımıyla uğraşan herkes iyi bir metin editörü kullanmak ister. Özellikle de farklı programlama dillerini destekleyen, yazılan birkaç harften sonra geriye kalan kısım için öneriler sunan veya otomatik tamamlayan, kodları renkli olarak yazıp tasarım sayfasında neyin nerde olduğunu daha rahat görmeyi sağlayan web editörleri çok önemlidir.

Notepad gibi sadece düz bir metin editöründe çalışmak oldukça sıkıcı olsa gerek. Activestate Komodo IDE 5.0 programı web tasarımıyla uğraşan amatör veya profesyonel herkesin ihtiyacını karşılayabilecek profesyonel bir yazılımdır.

HTML, CSS, PHP, ASP, JavaScript, Perl, Python vs.. Ve daha birçok farklı programlama ve web tasarım dilleri için desteği bulunmaktadır.

Web tasarımcılarına veya bu alanla ilgilenenlere mutlaka oldukça kolaylık sağlayacak bir program


http://rapidshare.com/files/21540239....0.3__TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle