site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Paragon Drive Copy v9.0 Professional TURK

Yazılım, bilgisayarda bulunan tüm sabit disklerin yedeğini almak için tasarlanmıştır. Aynı zamanda yazılım, kullanıcıya kolaylık sağlamak için işlem esnasında yol gösterici sihirbazlar koymuştur. Yazılımın SCSI, FireWire, IEEE 1394, USB 1.0 ve USB 2.0 desteği ile sabit disklerde FAT ve NTFS desteği bulunmaktadır.

ÖZELLİKLER:
# Yazılım yukarıda sayılan sistemleri şifreleyerek kopyalama tekniğine sahiptir. Bu da dokümanlara başka kişilerin erişimini engellemekte ve kullanıcıyı koruma altına almaktadır.
# Yeniden şekillendirilmiş silinmeyen sabit disk bölmesi kontrol dosyası, sistemi bütünlüğü değişmesi, güvenlik kimliği değişmesi, sabit disk bölmesi teknolojileri ile kullanıcı disk kopyasını diske kopya edebilmektedir.
# Tüm bu yeniliklerde yazılım kullanıcıya yol gösterici sihirbaz yardımı ile kolaylık sağlamaktadır.
# Yazılımla kullanıcı sabit disk bölme etiketini (Hacim etiketi) değiştirebilmektedir.
# Yazılım sabit diskleri biçimleyebilmekte ve silebilmektedir. Bunları yaparken sabit disklerin yedeğini de alabilmektedir.
# Yazılımın sabit disklerde desteklediği hacim büyüklüğü sınırsızdır (500 GB dahil).
# Sabit diskleri optimize ederek daha süratli ve sağlıklı çalışmalarını sağlamaktadır.
# Güvenlik tanımlayıcı özelliği ile kopya işlemini hızlandırmaktadır.
# Sabit disk kopyalama esnasında sabit diskte yer tutan ve işe yaramayan dosyaları ayırma özelliğine sahiptir.
# Yazılımın kendiliğinden güncelleme özelliği mevcuttur.
# Sistem dosyası kontrol özelliği ile kaza eseri dosya sisteminizin silinmesini önlemekte ve sistemi koruyarak optimize etmektedir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17473436...ional_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Password Safe 3.15 TURK

Bilgisayarın ve internetin yaşamımızda vazgeçilmezler arasına girmesiyle birçok şifremiz oldu. E-posta adreslerimizin şifreleri, web sitemizin ftp şifresi, internet sitelerine üyelik şifreleri, kullandığımız programların şifreleri gibi. Bu kadar şifreyi ezberlemek ve akılda tutmanın zorluğundan hareketle şifre yönetim programları ortaya çıktı. Keepass programı da bunlardan biri. Bu program tüm şifrelerinizi tek bir dosyaya kaydediyor, isterseniz bu dosyaya bir şifre koyuyorsunuz, ve tek bir şifreyle tüm şifrelerinize ulaşabiliyorsunuz. Keepass açık kaynaklı, ve sürekli geliştirilen bir program. Şifre veritabanınızı en güvenli şifreleme algoritmalarından olan AES ve Twofish ile koruyor, bu sayede tüm şifreleriniz güvende oluyor. Kullanıcı adı ve şifreyi panoya kopyalama özelliği sayesinde hesabınıza rahatlıkla girebiliyorsunuz. Şifre üreticisi ile istediğiniz özelliklere sahip güvenli bir parola oluşturabiliyorsunuz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17473521..._3.15_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Personal Video Database 0.9.9.3 TURK

Tanıtım:Personal Video Database, isminden de anlaşılabileceği gibi geniş bir film arşivi olanlar için oldukça kullanışlı bir programdır. Bu program sayesinde filmlerinizi hızlı ve kolay bir biçimde arşivleyebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzüyle, filmin yalnızca ismini yazıyorsunuz ve program internetteki ünlü sinema sitelerinden topladığı bilgilerle otomatik olarak her şeyi yapıyor. Ayrıca açık kaynak kodlu olmasından dolayı çeşitli eklentilerle de destekleniyor olması, bu tarz programlar arasında kendine ayrı bir yer edinmesini sağlıyor. Arşivciler için kaçırılmaması gereken bir yazılım.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17473608...9.9.3_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Power Screen Capture 7.0.0.786 + Serial TURK

Screen Capture bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Güçlü yapısı ve kolay kullanımıyla tam ekran, pencere, nesne, dikdörtgen bölge ve menü komutlarını kısayol tuşlarıyla yakalayabilir.

Program yakaladığı resimleri BMP, JPEG, GIF biçimlerinde kaydeder. Ayrıca bu kaydedilen resimleri panoya kopyalayabilir ya da e-posta yoluyla gönderebilir. Program yakaladığı resimleri bir geçmiş sırası içinde listeler. Yakalanmış ekran görüntüsü resimlerini yeniden boyutlayabilir ve düzenleyebilir.

Eğer bir şekilde ekrandaki herhangi bir nesneyi, bir pencereyi ya da bir bölgeyi kaydetmek istiyorsanız Power Screen Capture ile bu işi yapabilir ve bu yakaladığı resimleri çeşitli ortamlarda kullanabilirsiniz. Serial mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17473712...erial_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Pyro Audio Creator 1.5.0 + Serial TURK

Pyro Audio Creator sayesinde kayıttan CD'ye yazma işlemini kolay ve sorunsuz yapabilmeniz mümkün. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474200...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17474283...TURK.part2.rar



Warhammer, SEAL-Team-VI-2008-DVDRip-XviD-VoMiT-html, jolie, reitakademie, navicat8_mysql, microsoft powerpoint 2007, hamachi, crowded, PHPDesigner-html, Umemaro, Vicky-Vette-Collection, hydraulic-html, Spore-html, cwskimmer-html, CHKNTPW, Dead-Horse, Velicity-Von---Big-Bubble, spicefx, thisgirlsucks, Tiffany, Bangbro, Crossfire 2009, TitanMS, deflorination-html-html, Dildo, rauch, irish-html, asiana-html, autocad14-html, Palme-html, A-Police-Woman-Having-Sex-With-A-Couple-html-html, Femdom---Faceriding, geography, minori-html, Milfhunter-com--, Forum, anixsoft, accurender-html, antivirusgold-html, Hanes-html-html, tweakram, Dupe, arabic, termometer-html, radiotracker 5 platinum, TubeMaster, SuperMp3Normalizer, Oceans_Thirtee-html, Fuck-Team-Five--Aletta-Ocean-Chayse-Evans-Roxy-K-html, diddy, Efofex, agostini-html, fashio-html, scuba, 007-Die-Another-Day-2002, criss, Caseware, Driver Robot, armysex, Olivia-Olovely-, spbtime, Ilse, 1copydvd, 736320-html, fieruld, erotic-ru, squirt-com, BATIPRIX, pussy-com-html, 350MBA, Jumper-DVDRip, INOCULATEIT, gone, district 13, Radney-html, galleries, wise, Fools, URBICAD, Softwa-html, Jennifer-Stone---Internal-Cumbustion-6-html, DFIncB, hiddem-html, Anal, twilight, laconicsoftware, Video Strip Poker 2, Avisoft-html, Russian-Teen-Girl-Fucked-By-2-Guys-html, take-that-html, Slipknot---All-Hope-Is-Gone-2008---REUPLOADED, Craig, habbo, SAMSUNG, TREE, Anvsoft-Flash-Slideshow-Maker, Saints, IPRange2CIDR-html, Lifeblog, BEACHEAD2002, lahore, matchad, archives, astroa, Giovanna-Masturbating-On-Chair, keygen-html-html-html, stekchup, paralda, mitt, diptrac, Attenzioni, corinne, HTMLSNAPSHOT, Clockshop, foreingner, Apexmodules-html, MSPLUS, Shellshock, Aimersoft, Pornfidelity-com-snippetmaster-includes, bitdefender_free_v10, Diamonds-In-the-html, Marilyn-Manson, HitoSoft, resco explorer, grasu, nasty-com, 18Teen-html, Czechxoopsgallery, Chicken-Attack-Deluxe-html, full-download-warez, serbai-html, Gorgeous-Brazilian-Teen-Paola-Having-A-Group-Sex-After-School-html, Circuit, Dungeons, 300mb, 100-Things-You-Need-to-Know-About-Microsoft-Windows-Vista, Vista-Crack-Developer-Activation, Drumline, Aloo, Blonde, Rivatuner-html, articulate, regsurpeme, Penthouse-2-February, magnitude, Leo4All, Sphere-1998-BDRip-1080p-DMZ-html, DigitByte-html, gonzo-html-html, XXXsims2includes, KESPERSKY, Micah-Moore-, Disney-Pixars---UP-2009-html, teeworlds, MAX-PAYNE-1-ANd, anonim-html, powriso, oomla-html, finishing, MarineAquarium, DFTaylor, voptPhpLinkExchange-html, lower-Tucci, skypeOut, Ultra-Mixer, vate, teamoutlook, IVIUDFS, DASH-html, injections, Google-Chrome-Wordpress-Theme---Free-Download, directx9, InnocentHigh-com, sunlight, ASPRunner-html, STOIK, hallmark-html, lawyer, Tenis, disk, DDay, glarys, data readrer, OzzO, casecompleteoneadminfaqsupport, mobimouse, Component, enigmaticvixen, alchohl120, cardware, Obsluhoval, Anna, GrandpasFuckTeens-html,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle