site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Babylon 7 + Patch TURK

Babylon 7 sözlük ve çeviri alanında dünya lideri bir programdır. Bu sözlük programı, içinde Türkçe´nin de bulunduğu birçok dil arasında kelime/para/ölçü/metin gibi çeviri işlemleri yapıyor. Bu programla e-posta, internet sitesi sayfaları, dokümanlar, anlık mesajlar gibi birçok alanda hızlı çeviri ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ekrandaki sözcüğün ya da seçili metnin üzerinde iken atadığınız kısayol tuşuna basmak. Böylece sözcüğün ya da metnin Türkçe karşılığını hemen görebiliyorsunuz. Program çeviri yaparken veritabanındaki sözlüklerden, kullanıcıların eklediği sözlüklerden ve diğer çeviri araçlarından yararlanıyor. Çevrimiçi kullanım için oldukça kullanışlı olan sözlük, eklentileri kurmak suretiyle çevrimdışı olarak da kullanılabiliyor. Çevrimdışı kullanım için ilgi alanınıza giren diller ile ilgili küçük sözlük eklentilerini de indirmeniz gerekmektedir. Patch mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17460487...Patch_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sqirlz Morph 2.0 TURK

Sqirlz Morph Ücretsiz animasyon yazılımıdır.Örnekte görüldüğü gibi resimlerinize animasyon hareketler kazandırabilirsiniz.Örnekler haberin devamında mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17475247...h_2.0_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Cover Expert 1.7.237 Multilanguage TURK

Tanıtım:Cover Expert, kullanıcı dostu arayüzüyle yüksek kalitede sanal yazılım kutuları, elektronik kitap görüntüleri ve albüm kapakları hazırlamanızı sağlar. Bu profesyonel yazılım sayesinde sadece birkaç tıklama ile çalışmalarınıza tanıtım niteliğinde görüntüler oluşturabilirsiniz.

Yazılımın içerdiği güçlü grafik motoru sayesinde kendinize ait veya tanıtımını ya da satışını yapmakla uğraştığınız yazılım, albüm, e-kitap gibi ürünlere profesyonel kalitede sanal ürün kutuları hazırlayabilirsiniz. Bu da ürünlerinizi gerek kendi web sayfanızda gerekse çevrimiçi satış mağazalarında bir adım öne çıkaracaktır.

Ayrıca yazılım benzer yazılımlara nazaran daha fazla ürün kutusu şablonu içeriyor ve kullanım aşamasında daha ince ayarlara müdahale edebilmenize olanak sağlıyor.

Başlıca Özellikleri
# Sahne üzerine birden fazla ürün (CD, DVD, kutu vb.) ekleme
# Güçlü grafik motoru sayesinde görüntüler üzerinde yansıma, yarı saydam görüntü, gölge gibi efektleri gerçek zamanlı görebilme
# Sahne üzerindeki objeleri döndürme, taşıma, yeniden boyutlandırma
# Kutu üzerine BMP, GIF, JPEG, PNG, ICO, TIFF, TGA, PCX, WBMP, WMF, EMF, J2K, JP2, JBG, J2C, JPC, PGX, PNM, PGM, PPM, RAS dosyası biçimlerinde görüntü ekleme
# Çalışmayı PNG, JPEG, GIF, TIFF, BMP, TGA, JP2, JPC, RAS, PNM biçimlerinde kaydedebilme
# Arka plan rengi ve saydamlığını ayarlama
# 3000x3000 piksele kadar destekli yüksek kaliteli kaplama (render)
# Kamera açıları ve uzaklıklarını gerçek zamanlı olarak düzenleme

Sistem Gereksinimleri
# Windows Vista, Windows XP, Windows 2003 Server, Windows 2000 (Service Pack 4 ya da üstü), Windows XP Media Center Edition 2005 (Service Pack 2 ya da üstü)
# Intel Pentium IV 2 GHz ya da AMD Sempron 3000+ işlemci
# 512 MB hafıza (Windows Vista için 1024 MB hafıza)
# 20 MB boş sabit disk alanı
# OpenGL destekli ekran kartı


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17469328...guage_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Electric Rain Swift3D 5.0.0.662 + Crack TURK

3D Flash grafiklerinizi yapmanızı sağlayacak en iyi programdır. Üstelik gerçekten vektörel SWF dosyalarını inanılmaz düşük boyutlarda oluşturuyor. Renderde çok daha iyi kalite veriyor. Crack mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17470494...Crack_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Your Uninstaller! 2008 6.2.1342 Christmas Edition TURK

Your Uninstaller Pro 2008; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

Özellikleri:
# Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
# Kayıt Defterinizi temizleme,
# Gereksiz dosyaları silme,
# Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
# Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
# Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
# Başlat menüsü düzenleme,
# ve daha bir çok özellik


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17401533...ition_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Zend Studio 5.5.1 + Keygen TURK

PHP'nin sahibi diye nitelendirilen Zend firmasının PHP editörüdür. Bu editör ile normal programlama yazar gibi kod yazabilirsiniz. Otomatik kod tamamlama, hata bulma ve adımlama gibi özellikleri sayesinde PHP kodu yazarken kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Keygen mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17402438...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17402874...TURK.part2.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ahead DVD Ripper 3_3_1 TURK

Çağımızın artık vazgeçilmez medyası olan DVD formatında filmler şimdi tüm teknolojinin verdiği olanaklarla yüksek ses ve görüntü kalitesine sahip. ışte elinizde olan DVD filmlerinizi AVI,VCD ve SVCD formatına çevirebileceğiniz mükemmel bir program Ahead DVD Ripper.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17357599...3_3_1_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Apollo DVD Copy v4.8.42 TURK

Tanıtım:Apollo DVD Copy; DVD film kopyalama programıdır. Beğendiğiniz DVD filmlerinizi boş bir DVDR'ye kopyalayabilmeniz mümkün. D9 ve D5 de dahil bütün DVD formlarını destekler ve kopyalarken bütün yan menü ve öğeleriyle beraber kalite kaybı olmadan kopyalar. Sıkıştırma özelliği de mevcut. Kopya korumalı DVD'leri bile kopyalayabilen başarılı ve kullanışlı bir uygulama.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17357734....8.42_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Apollo video converter v3.1.5 TURK

Apollo Tech firması bizlere vidyoyla ilgili her türlü değişikliği yapmamıza olanak sağlayacak kusursuz bir program sunuyor. #1 Video Converter ile birçok seçkin vidyo formatını (AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, ASF, WMV, DivX, XviD, VCD, SVCD, DVD...) birbirleri arasında dönüştürebilirsiniz. Dilediğiniz şekilde vidyolarınızın görüntü kalitesini arttırabilir ya da hafızadan kazanmak amaçlı azaltabilirsiniz. Görüntü veya ses kalitesinde asla bozulma olmamaktadır. Programın çeviri hızının da piyasadaki diğer rakiplerine kıyasla oldukça iyi olduğunu belirtmeliyim. Kolay kullanılabilir arayüzü ve sürükle bırak tekniğiyle tam anlamıyla kullanıcı dostudur. Bunun yanında arayüz, yani dış görünüm değiştirme seçeneği de mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17357893....1.5__TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle