site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Towodo Software System Monitor v1.5 TURK

System Monitor, işletim sisteminizle ilgili bilgilerinizi masaüstünüzde veya sidebarınızda gösteren bir yazılımdır.
Özellikleri:
* Kullanılan hafıza durumu
* Cpu Kullanımı
* İşlemci hızı
* Lan Ip
* Wan Ip
* HD kullanımı
* CD sürücü
* Kullanıcı adı
* PC adı
* Alan Workgroup adı


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476905..._v1.5_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Trojan Remover V6.7.5.2555 Final&Full-Updatable TURK

Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde (ve sürekli yenilenen) truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir.Trojan Remover bilgisayarın açılışında fast scan özelliği ile tüm dosyaları Adware, Spyware, Remote Access Trojans,Internet Worms ve diğer zararlılara karşı tarar.Windows 98/ME/2000/XP/Vista işletim sistemlerinin tümünde çalışır.Windows'un 64bit versiyonları ile uyumlu değildir. Güncellenebilir ve İstediğiniz bir isime kayıt ettirebilirsiniz !


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476981...table_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

UltraISO Premium Edition v9.3.2.2656 SlientUpdate TURK

Tanıtım:Sabit disklerin kapasitelerinin artmasi ve CD/DVD kullaniminin yayilmasi ile birlikte kullanicilarin bir çogu CD ve DVD'deki programlari sabit disk'e kopyalayarak çalistirmayi, uygulama, oyun ve filmlerin yedeklerini sabit disklerinde tutmaya basladilar. Artik CD yazici uygulamalarinin birçogu içerigi bir bütün halinde tutan CD imajlari hazirlamaniza izin veriyor, CD/DVD imajlarini dakikalar içerisinide tekrar CD'ye veya DVD'ye yazabiliyorlar. Ultra ISO'nun görevine gelince: bu uygulama ile çesitli formatlardaki CD/DVD imajlarinin içerigini görebiliyorsunuz. Uygulama bununla da kalmayarak sahibi oldugunuz imajin formatini degistirebiliyor, içerisinde ki dosya ve klasörleri kopyalayabiliyor ve imajin içerisinde dosya atabiliyor. Uygulama boot bilgisini barindiran imajlarda herhangi bir bozulmaya neden olmuyor: hatta istenirse imaji bozmadan boot bilgisini de degistirmenize de olanak taniyor. Deamon Tools ve Nero Image Drive gibi sanal sürücü uygulamalariyla %100 uyumlu olan Ultra ISO'yu CD ve DVD imajlari ile siklikla ugrasan herkese tavsiye ederim.Kurulumdan itibaren Türkçedir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17477081...pdate_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vista Manager 2.0.1 x86_64 TURK

Vista Manager, Microsoft’un en son çıkardığı Vista işletim sistemi için hazırlanmış sistem optimize yazılımıdır. Bu yazılımla Vista işletim sisteminizi optimize ederek sistem performansını yükseltebilir, internet ayarlarınızı optimize ederek internette daha hızlı gezinebilirsiniz.

Vista Manager’ın özellikleri ve sisteminize sağladığı avantajları:

* Bilgilendirme

Detaylı sistem ve donanım bilgilerinizi, çalışan bütün program bilgilerini size sunar ve tek tıklamayla genel sistem temizliğini yapabilir.

* Optimizasyon

Sisteminizi windows açılış ve kapanış hızlarını artıracak şekilde ayarlar ve donanımızı da sistem hızını ve performansını artıracak şekilde optimize eder.

* Temizleyici

Hard diskinizde yer kaplayan gereksiz dosyaları görüntüleri ve silmenizi sağlar. Duplicate Files Finder; aynı büyüklük, isim ve düzenleme tarihine göre dosyaları bilgisayarınızda tarar. Registry Cleaner; kayıtlarınızı kontrol eder ve hatalı kayıt defteri girdilerini düzeltir, gereksiz kayıtları otomatik olarak siler. Registry Defrag; uygulama ve kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak için kayıtlarınızı indeksler ve düzenler.

* Düzenleme

Windows başlangıcında nelerin çalışacağını kontrol edebilir, Vista boot menüyü düzenleyebilir, fare sağ tıklama özelliklerini değiştirebilir, masaüstünüzü, menülerinizi, tollbarlarınızı düzenleyebilir ve otomatik olarak duar kağıdını değiştirebilir.

* Güvenlik

Sistem güncelleme ve hata raporları bildirimlerini pasif edebilir, bilgisayarınızda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları belirleyebilir, sistem dosyalarının yerini değiştirebilir. Privacy Protector; dosya ve klasörlerinizi şifreleyebilir ve tek seferde çok sayıda şifre yaratabilir.

* Network

İnternet ayarlarını düzenleyerek, mevcut bağlantınızdan en yüksek hızda faydalanmanızı sağlar. İnternet Explorer ayarlarınızı yapılandırır.





DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17477135...86_64_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

VSO Image Resizer 2.1.5 (For Business) Türkçe TURK

Tanıtım:VSO Image Resizer, bir resim düzenleme aracıdır. Program sayesinde resimleri düzenleyebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir ve organize edebilirsiniz.

Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz. VSO Image Resizer, Windows explorer uygulamasına entegre olur, böylece resimlerinize sağ tıklayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Özellikler :
# Resim dosyalarını birbirine çevirebilirsiniz.
# Resimlerinizin boyutunu ve netliğini ayarlayabilirsiniz.
# Jpeg, gif, bmp biçimlerini destekler.
# Web siteniz için veya e-posta ile resim göndermek için resimlerinizi küçültebilirsiniz.
# Windows explorer'a entegre biçimde çalışır.
# Hızlı işlem kabiliyeti vardır.
# Hafıza kartlarından resimlerinizi alabilirsiniz.
# Çıkış klasörünü kaydeder.
# Deneyimli kullanıcılar için ekstra özellikler içerir.
# Çoklu dil desteği mevcuttur.
# Windows 2000/XP/Vista için optimize edilmiştir.

Sürüm Yenilikleri
# RAW dosya biçimi desteği
# Altklasörlerle çalışabilme
# Resimlere logo ekleme
# Windows Explorer ile en tegre çalışabilme
# Türkçe Dil Desteği


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17477194...ness__TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle