site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

QuickTime, bilgisayarınızdaki .MOV uzantılı video dosyalarını açmaya yarayan çok kullanışlı bir program. Bu program ile sinema fragmanlarını izleyebilir, ya da internetteki yabancı televizyon kanallarını seyredebilirsiniz. QuickTime 7 ile 480p, 720p, 1080p çözünürlükteki H.264 (HD) yüksek tanımlı sinema fragmanları da izleyebilirsiniz. Serial mevcuttur.

Boyut: 20,1 MB




----------------------------------------------------------




İnternetten dosya indirme işlemlerini oldukça hızlandıran indirme yöneticilerinden bir tanesi. Bu program ile dosyalarınız inerken hız konusunda büyük farklar görüyorsunuz. Ortalama indirme hızı Windows`un standart indirme programına göre %500 daha fazla oluyor. Direk olarak son hıza çıkıyor ve bağlantınızı tümüyle kullanabiliyor. Keygen mevcuttur.

Boyut: 1,92 MB




------------------------------------------------------------------



Athan Pro programı yaşadığınız şehrin ezan vakitlerinde günde beş kez otomatik olarak bilgisayarınızda ezan okur. Bütün dünyada altı milyondan fazla şehir, kasaba ve köy gibi yerleşim bölgelerinin ezan vakitlerini içerir, ezandan sonra dua okur, yaşadığınız yere göre ezan vakitlerini hesaplama özelliği bulunur, hicri ve miladi takvimi birbirine çevirir, kıble yönünü gösterir, Mekke, Medine ve El-Aksa'dan ezan sesleri mevcuttur. Ayrıca Arapça, İngilizce ve Fransızca arayüz desteği vardır.

Boyut: 6,65 MB





----------------------------------------------------------------




DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. DVD'den DVD'ye 5 ve DVD'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir. Patch mevcuttur.

Boyut: 6,25 MB




------------------------------------------------------------------------






Mixcraft ile kendi mix kayıtlarınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kopyala yapıştır ile ses parçalarını birleştirebilir; reverb, flanger, EQ, DirectX veya VST efektleri uygulayabilir, vokalleri sesin içerisinden çıkarabilirsiniz. Oluşturduğunuz parçaları MP3, OGG , WAV, veya WMA olarak kaydedebilir veya direkt olarak cd yazıcınızdan ilk albümünüzü yazdırabilirsiniz. Serial mevcuttur.

Boyut: 9,87 MB




----------------------------------------------------------------------





Video ve DVD gibi profesyonel dijital projeleriniz için müzik ve ses efektleri üretebileceginiz Sonicfire Pro programının full versiyonu. Keygen mevcuttur.

Boyut: 73,6 MB





--------------------------------------------------------------




Bu program, J. River Media Center/Jukebox için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek. DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz. DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX`i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz. Patch mevcuttur.

Boyut: 15,4 MB





------------------------------------------------------------------

traumhausdesigner-html, Freedom-Fighters-Full-ISO-html, Stardock-CursorFX-v2-0-PLUS, californication-s03e08-html, agropomiar, Carmageddonmodules, House, Trance-html-html, GOSPEL-html, winaso, jayma, Azprog-html, Olivia-Olovely-, Blase, frontpage, Neked-html, fussball manager 10, Able2Extract, choclatier, Buttholes, USBDeview, pinnacle52, Juicy, ardamax, beccamodules, Dracula-Dead-and-Loving, MissToriBlack-08-17, pcture, McNeel, DFBig, ebony, alkohol120-, afrigo, Nikki-Sammie-Charlie-, Black-Cock-Addiction-2---Nyomi-Marcela--Tia-Tanaka-html, Reiner, Philippinas, chemstruct, natashashy-com, toonporn-com, family-guy-html, futa-html-html, spellcross, 1983, Borland-Delphi-Professional-Second-Edition-7-2-Portable-html, sexteac, proen, Saxon, Symphonic, miscrosoft, record, Defiance, Cafe, muzika, Savanah-Gold---Ass-Titans-Gangbang, LottoPlus, BurnIn-html, classified-html, cimatron, components-com_joomlalib-standalone-html, mobileporn, ZYBT12-html-html, DiskDirectorSuite10-0, Acoustica-includes-ktedit, supermap, 2012-axxo-html, CAPITALISM, Babies-Go--, CounterStrike, Mature-Women-html, Hackperfectthang9, Asstrafick, dynominte, c-hecc-html, tijihuana, bullseye, chatvideos-es, sucurepack, DtaeiCommander, MICROSOFT2003, neropatentactivation-html, solterm5, PocketWiNc, Betthuepfe, paltaalk, adcheck, Zsolt-html, DvDRip-html, mcgyver-html-html, Vistanita-Duplicate-Finder-3-5-3, sapphic, Arlo, ForgettingSarahMarshall2008, worldairroutes, magle-html, fleetnavigatorinclude, Kaskersky, DeadlyVoyage, ---microsoft-math---------------------, Barefoot, Oficce-html, pon de gaza, MenzTVista, adobe, Bugatti, animalsex, Pawn-Your-Sex-Tape--Horny-Video-Girlfriend-html, tarus, Matchbox, CloneDVD2915modules, chocolatier2, Middle-html, Billos, fianle-html, abctext, Booka, archy, Alicia-strips, 3384, ncover, ColoriagephpSecurePages, NAVfone, undeleteplus, megaerotic, Bloodsucking, beuwolf, AutoArchiver, contactmirror, virtualgirlsHD, compucram, kdrama-html, ned32, A-Sexy-Russian-School, cassidey, cleanerzoomer, WWE-Smackdown-vs--Raw-2010-XBOX-360-html, Ctalina, TrueSword4, Blitzkierg, chevalier, ets3crack-html, Carmen-Luvana, Avast-AntiVirus-4-8-Profesional-Full-With-Life-Time-html, hardcone, gamehous, pleasuremypussy, igo08, 300mb, boysteen-com, CpuCool, choclatier, reluxcad, Elmer Gantry, Oberst-html, Horny-Black-Mothers-2-AyanaLadyJanetVanessaNyomi, avat, Cheer, arc2earth, authentic, mixvibespro6, Anaconda-4-Trail-Of, Apevia, CoffeeCup-HTML-Editor-2009-Build-305-html, AIMP, buensotf, THEMEMASTER-html, bockland, browse, Cloudphobia, CREATEATATTOO, Chinky, Amateur-Russian-Threesome-html, Cestovni, cicciolinaxoopsgallery, axscripter, cyberlimkincludes, backupexec, blubster xxl, bearqh-html, pirates, crybaby, automixmp3, DemoShield, OzyExplorer, fmodex-html, combat, jewel match winter, emily18-com, Blades-Of, Mysteryville, tamed, BreeS, cayman, Taxi3, upskirting, castlebar, whippedpussy-com,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle