site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
programları İDM ile HIZLI indirn

Internet Download Manager:

patch full yapma 10 link

alternatfi patch 9 link

yukardaki her daim son sürümdür

idm 5.18.4 alternatif patch dahil 10 link


idm 5.18.4 alternatif patch dahil 10 link


idm 5.18.4 patch dahil alternatif 9 link

Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş. Download hızını 5 kat arttırdığı söyleniyor..


RAR PASS: ozanaus


Adobe Reader 9.2

Adobe Reader yazılımı elektronik belge paylaşımı için küresel bir standarttır. PDF dosyalarının tümünü açabilen ve bunlarla etkileşim kurabilen tek PDF dosyası görüntüleyicisidir. Adobe PDF dosyalarını görüntülemek, arama yapmak, dijital olarak imzalamak, doğrulamak, yazdırmak ve başkalarıyla dosya üzerinde birlikte çalışmak için Adobe Reader kullanın.

***************

Java Runtime 6.0 u17


Bilgisayarında Java uygulamaları çalıştırmak ve Java ile uygulama geliştirmek isteyenler için Java platformu.


****************


Windows Live Messenger 2009 full paket 132 mb

Windows Live Messenger 9, 2009 yazılımını indirdiğinizde karşınıza aşağıdaki kurulum seçenekleri gelecek:

Windows Live Messenger
Windows Live Movie Maker (Vista)
Windows Live Mail
Windows Live Writer
Windows Live Fotoğraf Galerisi
Windows Live Aile Koruması

Dilediğiniz yüklemeleri seçerek kurabilirsiniz, Messenger seçeneğini seçerek Windows Live Messenger Türkçe sürümünü sisteminize kurabilirsiniz. Messenger Plus Live uygulamasını sisteminize kurarak birçok özelliğinden faydalanabilir ve Live Messenger uygulamasını çoklu olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Multi MSN Çoklu Windows Live Messenger yamasına da ulaşabilir, Live Messenger uygulamasını aynı anda birden fazla açabilmek için gerekli yamayı indirebilirsiniz


*******************


Messenger Plus! Live 4.83.372

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger(8.0, 8.5, 9.0) için geliştirilmiş, gelişmiş özellikler içeren harika bir ücretsiz eklentidir. Kurulduktan sonra özelleştirebilirsiniz, kurduğunuz bu msn plus eklentisi ana pencerede resminizin hemen sağında düğme olarak yer alır. MSN Messenger Plus!'dan da hatırlayabileceğimiz bu eklenti ile neler yapabilirsiniz:
MultiMSN (Çoklu Messenger) özelliğini aktifleştirerek birden fazla hesabı aynı anda kullanabilirsiniz.
Otomatik onaylama özelliği ile ekleme veya dosya transferlerini otomatikleştirebilirsiniz.
Listenizdeki kişilere özel uyarı oluşturarak onların her durum değişikliğinin bildirilmesini sağlayabilirsiniz
Sohbet pencerelerinizine yetişemediğinizden şikayet ediyorsanız artık pencerelerden kurtulabilir, her konuşma penceresi için tek bir pencerede tab şeklinde kolay gezinti sağlayabilirsiniz
Otomatik mesaj özelliğini kullanarak bazı kısayollara metinler tanımlayabilir, karşı tarafın yazacağı metinlere otomatik cevaplar hazırlayabilirsiniz.
MSN'yi kilitleyip gizleyebilir ve patronunuzun farketmemesini sağlayabilirsiniz
Messenger Plus! Live ile yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Listenizdeki kişilerin masaüstünde gösterilmesi, yazışmaların kaydedilmesi, olay görüntüleyicisi, adres listesi temizleyicisi, irc komutları kullanabilme, kişisel statü, log araması, otomatik cevaplayabilme, "I'm" tagları ve daha da fazlası.


*******************


Multi MSN Çoklu Windows Live Messenger


MultiLive 2009 isimli bu yama ile Windows Live Messenger uygulamasını aynı anda birden fazla açabilir (çoklu msn) ve kullanabilirsiniz. Çoklu Messenger olarak da bilinen bu yama birden çok hesabı aynı anda kullanmak isteyenler için ideal. Yamayı çalıştırmak için Patch butonuna basmanız yeterli. Patch işleminden sonra her Messenger simgesini tıkladığınızda yeni bir pencere açılacaktır.

****************

Microsoft NET Framework 3.5

full paket cevrımdısı hızlı kurulum

232 mb

Microsoft .NET Framework 3.5, .NET Framework 2.0 ve 3.0 üzerine inşa edilmiş birçok yeni özellik içermesi yanında, .NET Framework 2.0 Service Pack 1'i ve .NET Framework 3.0 Service Pack 1'i içerir.

.NET Framework 3.5, .NET Framework 3.0 sürümüne eklenen yeni özelliklere ilavelerde bulunmuştur. Örneğin, Windows Workflow Foundation (WF), Windows Communication Foundation (WCF), Windows Presentation Foundation (WPF) ve Windows CardSpace'deki özellik kümeleri. Ek olarak .NET Framework 3.5, birçok teknoloji alanında, değişikliklerin bozulmaması için yeni derlemeler olarak eklenmiş bazı yeni özellikler içerir. Bunlar aşağıdakileri içerir:

Dil ile Tümleştirilmiş Sorgu (LINQ) ve veri duyarlılığının derin tümleştirmesi. Bu yeni özellik, aynı söz dizimini kullanarak birçok türdeki SQL verisi, koleksiyon, XML ve DataSet projeksiyonlarını filtreleyen, numaralandıran ve oluşturan LINQ özellikli dillerde kod yazmanızı sağlar.
ASP.NET AJAX, en popüler tarayıcıların tümünde çalışan daha verimli, daha etkileşimli ve yüksek düzeyde kişiselleştirilmiş Web deneyimleri oluşturmanızı sağlar.
AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM ve birçok yeni WS-* standardı gibi WCF hizmetleri oluşturmaya yönelik yeni Web protokolü desteği.
WF, WCF ve WPF için Visual Studio 2008'de, yeni iş akışı kullanan hizmet teknolojisi dahil olmak üzere tam araç oluşturma desteği.
.NET Framework 3.5 temel sınıf kitaplığında (BCL) birçok ortak müşteri isteğini karşılayan yeni sınıflar

************************



Opera 10.01


Dünyanın en hızlı ve en kullanışlı web tarayıcısı Opera’nın merakla beklenen 10.00 Final sürümü yayınlandı.

Şu ana kadar hiç Opera kullanmadıysanız Opera’yı size anlatmak zor olacaktır. Herhalde Firefox öne çıkarıldığı ve destek verildiği kadar Opera üzerinde durulsaydı şu an durum farklı olurdu. Yıllar önce Opera sadece tab desteği ve hızı için tercih edilirdi, şu an ise Opera ile pop3 mailleri okumak, RSS’leri takip etmek, download işlemlerini yapmak, bittorent desteği ile p2p için kullanmak vb... işler için kullanılabiliyor. Opera’nın Quick Note özelliği ise bir harika, küçük notlarınızı tutabilir, formlarda ve maillerde hazır metinleri kullanabilirsiniz. Opera’nın bir önceki sayfada yazılı olan verileri hiç bozmadan tutması yine form doldururken çok işe yarıyor. İngilizce sayfaları sesli okuyabilme özelliği ise makale okumak için birebir. Ctrl+1 gibi sitelere kısayol da atayabiliyorsunuz. Genel olarak Opera’nın özelliklerinden; Opera hesabınız ile tüm linklerinizi ve notlarınızı eşitleyebilme, e-postalar için yavaş bağlantı modu, arayüz, yama ve araç çubuğu desteği, Wand özelliği ile parolalarınızı hatırlayabilme ve kolayca form doldurma, özelleştirilebilir arama motorları, sekmeli gezinti, sayfaları çok hızlı bir şekilde gezebilmenizi sağlayan Opera Turbo özelliği, 25 adede kadar siteyi hızlı erişim sağlayabilme gibi başlıca ve yararlı olanlarını yazabiliriz.

Opera hakkında Türkçe destek için www.opera-tr.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.Opera'nın hızı ise her zaman ki gibi "The fastest browser on EARTH".

*****************




Windows Media Player 11


Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. Bilgisayarınızdaki dijital müzik, fotoğraf ve video kitaplıklarınızı kolayca yönetebilir ve koleksiyonunuzu istediğiniz yere götürmeniz için geliştirilen basitleştirilmiş yolların keyfini çıkarabilirsiniz.

Tasarımda Sadelik
Sevdiğiniz Müziklerin Daha Fazlası
Tüm Eğlenceniz Tek Bir Yerde
Her Yerde Keyifle Kullanın



*******************




Internet Explorer 8


Internet Explorer 8 kararlı sürümü.

Internet Explorer 8 ile gelen önemli yeniliklerin başında "Uyumluluk Modu" geliyor, böylece eski Internet Explorer sürümlerine göre hazırlanan web sitelerine ilişkin uyum problemi ortadan kalkıyor. Internet Explorer 8, kurulumdan hemen sonra diğer kurulu tarayıcılardan veri aktarma işlemini soruyor. Önerilen siteler, WebSlices (Web Slices sık kullandığınız web sitelerinin bölümlerine abone olmanıza olanak tanır), Hızlandırıcılar,InPrivate Gözatma, InPrivate Engelleme ve güçlendirilmiş Gözatma Geçmişini Sil özelliği (Internet Explorerin güvenli sörf yapmanız için veri depolamaması), Klavyeyle Gözatma gibi yeni özellikler ile Internet Explorer 8 sürümünde karşılaşabiliyoruz



Internet Explorer 8 Vista Sürümü




**********************


Internet Explorer 7 SP2


Rss ve sekme desteği ile birlikte phishing (sahtecilik) koruması bu sürümde öne çıkıyor. Internet Explorer 7 sekmeli gözatma, doğrudan araç çubuğundan Web'de arama, gelişmiş yazdırma, kolay bulma, RSS akışlarını okuma ve abone olma gibi özelliklerle geliştirilmiş gezinti sağlıyor.

Internet Explorer 7 yeni ve güçlü bir mimari, kötü amaçlı yazılımlara (zararlı yazılım olarak da bilinir) karşı koruma sağlanmasına yardımcı olan güvenlik özellikleri ve kimlik avı olarak bilinen bir uygulama olan sahte Web siteleri aracılığıyla kişisel verilerin çalınmasına karşı daha iyi korunma yolları aracılığıyla güvenliği sağlar.


**************




FireFox 3.5.5


Firefox güvenliği, hızı ve yeni özellikleri ile interneti kullanma şeklinizi değiştirecek. Daha azıyla yetinmeyin.

Parola Yöneticisi: Bir daha hiçbir uyarı görmeden sitelerdeki parolalarınızı hatırlayın.
Tek Tıkla Yer İmi Ekleme: Siteleri kolayca işaretleyin, arayın ve düzenleyin.
Geliştirilmiş Başarım: Bilgisayarınızın belleğinden daha az kullanarak sayfaları daha hızlı görüntüleyin.
Akıllı Konum Çubuğu: Sevdiğiniz siteleri saniyeler içinde bulunu: Arama çubuğuna ilgili birkaç şey yazın yeter.
Anlık Site Kimliği: Basit site kimliği sayesinde çevrim içi hilelerden, güvensiz para aktarımlarından ve sahtekârlıklardan uzak durun.
Tam Sayfa Yaklaştırma: Herhangi bir sayfanın bir bölümünü saniyeler içinde yakından ve okunaklı olarak görün.
İşletim Sistemine Özgü His ve Görünüm: İşletim sisteminizle bütünleşik bir Firefox ile gezinin



Adobe Flash Player 10.0.32.18


Internet Explorer için Adobe Flash Player yaması. Flash ile hazırlanmış uygulamaları, animasyonları vb.. görebilmeniz için bilgisayarınızda mutlaka yüklü olması gereklidir. Flash Player dışında sisteminizde mutlaka Shockwave yaması da yüklü olmalıdır



Adobe Shockwave Player 11.5.2.602

Shockwave dosyalarını (genellikle oyunlar) görüntüleyebilmek için gerekli olaneklentı. Macromedia Director tarafından hazırlanmış görüntüleri izlemenizi sağlar.


*****************



Adobe Flash Player for Firefox/Opera 10.0.32.18


Firefox, Opera, Mozilla ve Netscape tarayıcıları için Adobe Flash desteği.

**********

Winamp Full 5.56


kurulum sırasında winamp modern secın

MP3 player programları içinde en çok tanınan ve kullanılan Winamp programının yeni ve full sürümü. Winamp ile hem müzik dinleyebilir hem de video izleyebilirsiniz. Winamp 5.5 sürümü ile birlikte Bento adında yeni bir arayüze kavuşmuş. Ipod vb. aygıt desteği, albüm kapak resmi desteği, dinamik şarkı önerileri, mp3 surround ses desteği ve otomatik etiketleme özelliği de yeni özellikleri.

****************

GOM Player 2.1.21.4846


GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.

GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir. Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır.

Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.

******************

K-Lite Codec Pack Full 5.4.0


K-Lite Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz.

K-Lite Codec Pack Full çok fazla sayıda codec içermektedir. Video dönüştürebilmek için gerekli olan codeclerde bu paketin içerisinde yeralmaktadır. Profesyonel kullanıcılar için önerilir.

******************


VLC VideoLAN 1.0.3


VLC (VideoLAN) çok kullanışlı bir video çalar programıdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, VCD ve canlı video izleme olanağı sağlar. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur. Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır



*******************



Everest Ultimate Edition 5.30.1913b 10 link

Everest Ultimate Edition 5.30.1913b 9 link

Everest Ultimate Edition, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTML biçiminde web sayfası şeklinde veya düz metin şeklinde kaydedebilir, e-mail ile gönderebilir veya yazıcınızdan çıkartabilirsiniz.




****************


UltraISO Premium Edition 9.35 Build 2716 10 link


UltraISO Premium Edition 9.35 Build 2716 8 link

UltraISO Premium Edition 9.35 Build 2716 8 link

UltraISO Premium Edition 9.35 Build 2716 3 link

UltraISO bir ISO CD/DVD görüntüsü oluşturma/düzenleme/dönüştürme yazılımıdır. Kendi kendine başlayabilir CD/DVD oluşturabilir. UltraISO ile ISO ve BIN uzantılı CD/DVD yedekleri üzerinde tam anlamıyla bir kontrol sağlayabiliyorsunuz.


Temel Özellikleri
ISO dosyasını direkt olarak düzenleyebilir, dosyaları ve klasörleri dışarı çıkarabilir.
ISO dosyası oluşturabilir, CD/DVD görüntüsünden CD/DVD oluşturabilir
Bilinen tüm imaj formatlarını destekler:
.ISO .BIN .IMG .CIF .NRG .MDS .CCD .BWI .ISZ .DMG .DAA .UIF .HFS



rar pass: ozanaus


*********************

SÖZLÜK 8 tane 10 link

SÖZLÜK 8 tane 9 link

Internet Explorer Sözlük Eklentisi »

6 dilde SÖZLÜK

EpiriSetup SÖZLÜK

IngilizceKelimeler

moonstarsozluk

Turing

yekbun

sozluk+


rar pass: ozanaus

*******************

PC TEMİZLİK

PC TEMİZLİK 8 baglanti linki

PC TEMİZLİK 8 baglantı linki


neler var:

Artık pcnize sizden başka hiç kimse giremeyecek
autron ınf vıruslerını sıl
Deep Freeze şifresini kır
Flashdiske Verileri Kopyalattırmayı Yasaklama
Görev Yöneticisi Devredışı Sorunu

İNTERNET KİLİT ACMA kilitlen baslangıc sayfası ıcın
klasor secenekleri açma
yuzlerce not
Silinen dosyaları kurtarma
xp hızlandır
Your Uninstaller! 6.3.2009.11 son surum katılımsız full (forjest hazırladı)
7011-ComboFix
ccsetup225
win32 satalıty virüslerini silme

rar pass: ozanaus


*******************
XP'yi LİSANSLI Yapma V ''Sahtecilik kurbanı olabılırsınız'' uyarısını silme(TEK TIKLA

TEK TIKLA KORSAN YAZILIM UYARISINI SİL

alternatif 10 ayrı download



İKİSİ BİR ARADA (LİSANS XP VE WGA SİLİCİ)

bu işlemden sonra makına kendını resetleyecektir

pc açıldıktan sonra sıra legal yapmaya geldi

YİNE TEK TIKLA XP Yİ LİSANSLİ YAP

ALTERNATİF 10 AYRI LİNK - XP LİSANS

RAR pass: ozanaus

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle