site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner



Videolardan Fpg ve gif görüntüsü alabilmesinin yanı sıra video uzantıları arasında dönüştürmede yapabilen bir program.. Kısacası MPEG, AVI, WMV, DivX, RealMedia, QuickTime ve DVD formatındaki videolardan BMP, JPEG, GIF, PNG ve TIFF uzantılı capsler almaya yarayan bir program. Crack mevcuttur.

Boyut: 2,56 MB




----------------------------------------------------------------------




PDF okuma ve düzenleme programıdır. Bu sayede PDF belgeleri açar, dönüştürür, oluşturur ve kaydedebilirsiniz. Program DOC, RTF, TXT, HTML, XML dosyalarını dışarıdan alabilir; DOC, TXT, HTML olarak dışarı verebilir. PDF dosyalarına alt, üst başlık, tablo, resim eklenebilir. Crack mevcuttur.

Boyut: 7,04 MB



-----------------------------------------------------------------------




Bilgisayarınıza kuracağınız her uygulamanın kurulum aşamasını inceleyen ve sisteme eklenen tüm dosyalar ile kayıtları listeleyen bir uninstall programı. Crack mevcuttur.

Boyut: 2,95 MB




----------------------------------------------------------------------




Power Data Recovery, risksiz ve salt okunur veri kurtarma araçlarıyla, kaza sonucu kaybettiğiniz, tüm önemli verileri ayrıca biçimlendirdikten sonra kayıp verilerinizi kurtarmaya yardımcı olan bir programdır. Veri sorunları, yazılım aksaklıkları, dosya/dizin silinmesinde ve hatta baltalamada kurtarma için etkilidir. Patch mevcuttur.

Boyut: 2,12 MB




---------------------------------------------------------------------




The Ultimate ZIP Cracker, ilk olarak ZIP dosyalarının şifrelerini çözmek için yaratıldığından bu adı taşıyor. Ancak yazılımın en son sürümü, ismi aynı kalmasına rağmen birçok farklı dosya tipini de destekliyor. Ultimate ZIP Cracker şifreleri kırmak için Brute Force attack yöntemini kullanıyor. Genelde yavaş olan bu işlem, yazılım içinde özel algoritmalarla oldukça hızlandırılmış. Yine de uzun süreceği düşünülerek, yazılıma, istenilen zaman durdurup daha sonra tekrar devam etme özelliği eklenmiş. Crack mevcuttur.

Boyut: 1,74 MB




---------------------------------------------------------------




Video görüntüleri elde etmek ve düzenlemek için hazırlanmış, gerekli tüm araçları içeren kullanışlı bir program. Main Actor tüm dosya biçimlerini desteklemese de, büyük bir kısmını destekliyor. Özellikle sıkıştırılmamış videolarda harikalar yaratıyor. Serial mevcuttur.

Boyut: 22,6 MB



--------------------------------------------------------------------




WinSnap, ekran görüntüsü yakalamak ve düzenlemek için geliştirilmiş küçük bir yazılımdır. Kolayca kullanılabilen WinSnap, herhangi bir uygulamaya ait pencereyi ya da ekranın tamamını yakalayabilme, arkaplan resmi ekleyebilme, resim damgası ekleyebilme, özel görsel etki uygulayabilme, boyutlandırma, renklendirme etkileri verebilme, PhotoShop tarzı profesyonel yumuşatma ve gölgelendirme özelliklerine ve daha fazlasına sahip. Patch mevcuttur.

Boyut: 492 KB




-
-----------------------------------------------------------------




All Video Splitter sayesinde büyük film dosyalarını kesebilir, parçalayabilir veya filmlere ekler yapabilirsiniz. Programın desteklediği formatlar arasında şunlar yer almaktadır: AVI, MPEG, ASF ve WMV. Serial mevcuttur.

Boyut: 2,15 MB




-------------------------------------------------------------




Speed Video Converter, video formatları arasında çeviri yapabileceğiniz bir yazılım. Bu yazılım sayesinde popüler olan bir çok formatta çeviri yapabiliyorsunuz. Speed Video Converter, videolarınız oldukça hızlı çevirdiğinden diğer programlara rakip olacak kadar hızlı diyebiliriz. bütün özelliklerine birde kullanım kolaylığı eklenince program adeta kendi kendini tamamlıyor. Keygen mevcuttur.

Boyut: 2,57 MB




-----------------------------------------------------------------




Görev çubuğundaki Windows saatinizi yeni görünümlerle zenginleştirin ve kendinizi önemli olaylar için çeşitli alarm seçenekleri ile uyarın. İsterseniz alarm olarak mp3'te atayabilirsiniz. Program ayrıca bir programı açıp kapatabilir, bilgisayarı açıp kapayabilir ve yeniden başlatabilir. Crack mevcuttur.

Boyut: 2,11 MB




----------------------------------------------------------------------
franclin, directx9, InnocentHigh-com, fullfileaccess-com, Immoralita, prisn-html, setEditFTEmodules, Stargate-Universe-s01e07-Xvid----TV-Series-html, labels-html, Karolina, ornelia, Gothic 3 Enhanced Edition, Injoku-html, gta 4, Chameleons-html-html, spidrmen-mambots-content-multithumb, uniwebsite2006, SpbPocketPlus4-0-2, sumer, mirror ed, Mammoth, Jefferson-Starship---Nuclear-Furniture-html, blufftitler, mistown, ECOMMERCE, pornography, Destiny-St--Claire-Nyomi-Marcela--Fresh-Girls-html, burma, tryteens-com, nuclear, sarahbigbutt, beowlf-html, CISSP, psgold_30_1942-exe, Fuck, mdesign, dtvplayer, Cossacks, port, pokerrng6-0, Celine-Dion---All-The-Way, arcom, KICHENDRAW, lyra, automation, easyobd11, scanerp, Hustlers-College-Girls--Allison-Pierce-html, FaxNow, amazondvdshrinker, eep 6, xsilsoft, squirt gangbang 2007, megadict, movai, Golden-Oneman-Driver-Pack, alex, Amateur-Sluts, g strings, quosa, Diary-Of-A-Nanny-5, DFTeen-Pussy-, Orla, dvdfabdecripter, media catcher, riva, Literature-html, virus, PhotoSlide, Encounters-at, Reservoir-html-html, Jessica-Drake---Love-Always-html, Masterbih, pdf2word2, Framerate, LIGHT-html, Manga, Deamonincludes, 3D-Live-Pool-2-32-Portable-html, auriox-html, ultraiso, pNote, Applexoopsgallery, GGW-Girls-Gone-Wild---Horny-Cheerleaders-html, Wallpapers-with-girls-on-a-desktop-Part-33-html, EasyMailer, Quebec, jreview, BURNING, data recovery, geocontrol-html, Cassette, hdclone, audiocenter, tuneuputilities2008, Emote, Met-Art---Nata-D---Amateur-html, Maya-Gates-, Akon-Ft--Fat-Joe, Monk-S08E10-Mr-Monk-And-Sharona-FQM-html, twisted-html, bible, nero08, limnor-html, Sproink-html, Azprog-html, dynominte, Corsica, hdclone, Amateur-Sluts, avcodec, Ultraviolet, airsimmer, SIMS-html, forums-html-html-html-html-html, microa, Poker Tournament Supervisor , dj2000-html, max payne, justforanal, Rapids-html, tenors-html, mikosoft, Winged-html, TDA3_Retail, terelu, torrentm8, systencleaner, cryptoload, TOCA-3, Excelsior, bauntyincludes, paipan-html, massdownloaders-html, PCMagazine-html, Yellows, anigif-ocx, almost-html, escala, Conduit, ZipFileHelpers, ะกะฝะตะถะพะบNuclearBB, auto, EvasGarden-Victoria-Sweet---Orange-html, signat-html, naruto sippuden, MENAYPLAY, MobileMaster, virginsfresh-com, Able2ExtractPro4, Goasia, hundertsonnenwelt, santeria, Big-Butt-Sluts-2---Mayara-Shelson, Talking, Warhammer, Shaun-White, Take, mpstar-html, Ibiza-Comic-Poker, cscc, Look, acdsphotoeditor, crowded, tarma, AioHacks, kincaid, eXperience112, vicy, betangel, meatgoles, Windows-7-Compressed-to-277-Mb, discrete, 3-SOME, Adreanna, windcom5-0, Sweet, FISHERMAN, Audials-One-html, glorihole, Sammy4you, webtv3-html, trains-html, chris, Hardcore-Gagging-And-Cum-Swallowing, Lewd, Sproink, avidion, Young-Deflin-html, Easywakeup, chuzzele, Fairy, Bijita-html, Babe, rip4me-administrator-components-com_webring, A4DeskPro, Clipse, screamandcream-com,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle