site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Instant Color Picker 2.5.0.30 + Keygen TURK

Instant Color Picker; renkleri hızlıca yakalayıp, renk değerlerini kopyalamak için yapılmıştır. Renk değerini kopyalamak için imleç ekrandaki herhangi bir rengin üzerindeyken kısayol tuşuna basmanız yeterlidir. Rengi resim olarak da kopyalayabilirsiniz. Yakalanan renkler renk paletinde saklanır. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17386082...eygen_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Kaspersky Anti-Virüs 2009 Key Arşivi (7 Adet) TURK

Kaspersky Anti-Virüs 2009 programına ait key arşivi.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17386183...Adet__TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

LimeWire 5 Alpha TURK

LimeWire 5 Alpha
LimeWire, yeni sürümüyle artık daha güçlü!


Dosya paylaşımının büyük ismi LimeWire, yeni Alpha sürümünde önemli yenilikler sunuyor.

İnternet kullanıcılarının artık vazgeçilmez programlarından biri olan başarılı P2P aracı LimeWire, geçtiğimiz Çarşamba günü kullanıcılarının yüzünü güldürecek önemli bir adım attı.

Dosya paylaşım aracı üzerinde bazı iyileştirmelerde bulunan LimeWire, daha basit bir arabirim ve gelişmiş gizli dosya paylaşım fonksiyonlarıyla kullanıcılarına LimeWire'ı daha keyifli bir şekilde kullanabilmelerini sağlayacak.

Yeni sürüm LimeWire ile birlikte arkadaşlarınızla müziklerinizi paylaşabileceğiniz gibi, dilediğiniz yerdeki videolarınızı da sisteminize indirebilecek ve fotoğrafları ailenizle kolayca paylaşabileceksiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17386470...Alpha_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

LimeWire Basic (Türkçe) 4.18.8 TURK

Tanıtım:
NOT : 4.16.3 ve sonraki sürümlerde artık Kurulumdan İtibaren Türkçe’dir.

LimeWire Basic, Gnutella ağı üzerinden kullanıcılarına hizmet veren bir dosya paylaşım yazılımıdır. Açık kaynak kodlu bir yazılım olduğundan tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok farklı kategoride arama yapabilmenizi sağlamaktadır; ses, video, görüntü, belge ve program dosyaları. Ayrıca herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapılabilmektedir.

Yazılım özellikle ses dosyalarını bulabilmesi ile ünlüdür. Arama yapabilmek için ses dosyasının, parçayı seslendirenin veya bulunduğu albümün adını bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra “Search”(Ara) düğmesine basmanız gerekmektedir. Yazılım size dosyanın bulunduğu tüm kaynakları innDirilme sayısına göre sıralayacaktır. En çok innDirilme yapılan kaynağın en güvenli ve en hızlı kaynak olduğu varsayımına güvenebilirsiniz.

Yazılım yaptığınız arama sonuçlarında dosyaların kalitesini, lisans durumunu, dosya biçimini, dosya boyutunu, bit oranını ayrıntılı biçimde gösterdiğinden size en uygun olan arama sonucunu seçebilirsiniz. Dosyaların yüklenme hızları kaynağına göre değişmekte olup genel anlamda oldukça hızlıdır. İnnDirdiğiniz dosyaları gruplayabilir, varsayılan olarak seçilmiş dosya innDirme dizinini isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Dahili bir medya oynatma aracına da sahip olan LimeWire yazılımı ile daha dosyalarınızı innDirirken oynatmaya başlayabilirsiniz, yani ön izleme özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı anda birden çok arama ve yükleme de yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

Birçok tema desteği sunarak görselliğe ve kullanıcı özelleştirmesine de önem verdiğini gösteren LimeWire yazılımını kullanırken şüphesiz ki büyük zevk alacaksınız. Yazılımın tüm özellikleri ayrıntısı ile aşağıda anlatılmıştır.

Yazılımın En Gözde 10 Özelliği:
1. Farklı yazılımların toplanması ile oluşturulmamıştır, yani tek başına tümleşik bir yazılımdır. İçerisinde de hiçbir casus yazılım ve reklam ajanı bulundurmadığını garanti eder.
2. Güvenlik duvarından - güvenlik duvarına aktarım özelliği ile şu an kullanıcıların % 60'a yakını güvenlik duvarı kullandığından dosyaların innDirilmesi sırasında herhangi bir güvenlik sorunu yaşama riskiniz oldukça düşüktür.
3. Hızlı ağ bağlantıları; yeni kullanılan “UDP Host Önbellekleri” ile LimeWire çalıştırıldıktan hemen sonra, kullanıcılar daha önce hızlı bağlandıkları ağlara bağlanabilirler.
4. Uluslararası tak ve çalıştır özelliği ile; UPnP desteğine izin verilerek daha çok arama sonucu bulunması ve daha hızlı yüklemeler yapılması sağlanır.
5. iTunes bütünleşmesi; Windows ve Mac kullanıcıları şimdi LimeWire’in iTunes bütünleşmesinden faydalanabilirler.
6. Creative Commons bütünleşmesi; LimeWire şimdi bir Creative Commons Lisansı altında lisanslı OGG ve MP3 dosyalarını tanıyabilmektedir.
7. “Yenilikler Neler?” özelliği; kullanıcılar eklenen en yeni içerikler için ağa göz atabilir.
8. LimeWire’de yapılan aramalar şimdi tam olarak dosyaları tanımlayan bilgileri göstermektedir.
9. Proxy desteği; ağ üzerindeki vekil kullanıcıların da innDirme yapabilmelerine izin verilmektedir.
10. Uluslararası arama ve gruplama için destek; kullanıcılar artık herhangi bir lisanda arama yaparak diğer yabancı kullanıcıların yüklediği içeriklere de ulaşabilmektedir, ayrıca en yakın kaynaktan yükleme yapılabilmesi de sağlanmaktadır.

LimeWire Yazılımının Sahip Olduğu Önemli Özellikler:
# Kullanım kolaylığı. Sadece bilgisayarınıza kurun, çalıştırın ve arama yapmaya başlayın.
# Dosyaları veri bilgileri ile arayabilme kabiliyeti.
# Aynı anda birden fazla arama yapılabilmesini sağlayan, zarif görünümlü, çoklu arama sekmeleri arayüzü.
# Aynı dosyanın çeşitli kaynaklardan innDirilmesi ile dosyaların çok daha hızlı yüklenmesini sağlayan “sürü yüklemesi” özelliği.
# Macintosh ve Windows işletim sistemi kullanıcıları için iTunes bütünleşmesi.
# Benzersiz “ultrapeer” teknolojisi ile kullanıcıların çoğu için genişbant bağlantı gereksiniminin azalması.
# Dosya kaynaklarının incelenebilmesi; aynı dosyanın yüklü olduğu hostları arayabilme özelliği. Hatta güvenlik duvarı denetimi ile çalışabilme.
# Dosya verilerinin güvenli olup olmadığının öğrenilebilmesini sağlayan BitZi adlı sitenin desteği. Bu özelliği şu şekilde kullanabilirsiniz; innDirmek istediğiniz dosyanın üzerine gelip ters tıklayın ve “Advanced”(Gelişmiş) > “Lookup File with BitZi”(BitZi ile dosyayı incele) yolunu izleyin.
# Uluslararası sürüm ile birçok yeni dile destek verilebilmesi.
# Dağıtımı yapılmış bir bağlantı sistemi olan GWebCache ağını kullanabilme.
# Şimşek hızı ile yükleme yapabilmek için kendiliğinden yerel ağlarda arama yapılabilmesi. Eğer kullanıcı ortak kullanılan bir ağda veya üniversite ağında ise diğer kullanıcılardaki dosyaların hemen yüklenebilmesi.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17386665....18.8_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------


Magic Utilities 2008 v5.52 Türkçe TURK

Magic Utilities, bilgisayarınızı daha temiz ve daha stabil tutmak için dizayn edilmiş bir programdır. Program, özellikle bilgisayarındaki programları tek uygulamayla kontrol etmek isteyen, bilgisayar kullanmaya yeni başlayanlar için çok kullanışlı bir yardımcıdır.

Magic Utilities'in dikkat çeken birkaç özelliği:
• Masaüstünde bulunan program simgesine sağ tıklayıp programı bilgisayardan kaldırabilme
• Bilgisayarınıza yüklenmiş programların, kullanıcı dostu arayüzle gösterilmesi ve güvenli şekilde kaldırılması
• Sürükle bırak desteği: Bir nesneyi sürükleyip Magic Utilities simgesinin üzerine bıraktığınızda, otomatik olarak analiz eder.
• Kaldırılmış programların bıraktığı kayıt defteri girişlerini saptar.
• Kaldırılmış programların bıraktığı dosyaları otomatik olarak saptar.
• Yeni eklenmiş programları ve yeni eklenmiş otomatik başlama girişlerini tespit eder ve kırımızı renkte gösterir.
• Programların kaldırılma bilgisinin tam kontrolü
• Otomatik olarak başlayan programlardan, potansiyel zararlıların tespiti
• Arkaplanda çalışan virus, casus yazılım ve solucan gibi programların tam kontrolü.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17386944...erk_e_TURK.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------

Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 + Keygen TURK
Bu Resim Küçültülmüştür. Resmin büyük halini görmek için buraya tıklayın. Resmin orjinal boyutu 753x596 ve 22KB.
Malwarebytes' Anti-Malware en gelişmiş kötü yazılımı bile kaldırabilecek, kötü yazılıma karşı kullanılan uygulamadır. Koruma monitöründeki bir yapıyla, kötü niyetli işlemleri daha başlamadan blok etmek gibi birçok özellik içerir. Keygen mevcuttur.
Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlik aracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

İster hızlı bir arama ile bilgisayarınızın önemli sistem bölümlerindeki zararlı yazılımları tarayabileceğiniz isterseniz de derin bir araştırma ile bilgisayarınızın her noktasını kötü niyetli programlardan temizlemek için kullanabileceğiniz Malwarebyte's Anti-Malware sürekli olarak güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı hazır durumda bulunuyor.

Virüs, worm, trojan, spyware, adware ve rootkit gibi zararlı yazılımlara karşı güçlü bir çözüm aracı olan bu ücretsiz program Türkçe dil seçeneğine de sahip. Programın gelişmiş tam sürümü ise ücretsiz versiyona göre anlık koruma seçeneğine ve bazı ek özelliklere sahip.




Program Özellikleri:

Hızlı ve derim tarama seçenekleri
Geliştirilmiş tarama motoru
Virüs, solucan, truva atı vb. zararlı dosya ve program temizleme
Donanım sürücülerini tarama
Güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı savunma
Türkçe dahil çoklu dil desteği


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17387109...eygen_TURK.rar

alternatif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17387271...nguaL_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle