site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Child Control 2007 v9.420



İşte çocuğu olanların arayıpta bulamadıkları çok kullanışlı bir program. Diyelim ki bilgisayarı olan ama bilgisayar yüzünden ders çalışmayan veya bilgisayarla internete fazla vakit ayıran bir çocuğunuz var. İşte çözüm bu program! Bu programla bilgisayarın veya internetin çalışma saatlerini kısıtlayabiliyorsunuz. Örneğin; bilgisayarı sadece haftasonu çalışacak şekilde ama internetin bu bugünlerde sadece gece saat 22:00'a kadar çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çocuğunuzda hafta içinde bilgisayarı açamaz veya hafta sonu izni ile açabildiği bilgisayarında interneti saat gece 22:00'dan sonra kullanamaz. Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Download:
http://rapidshare.com/files/34148948/Child.Control.2007.v9.4



TypingMaster Pro 7.00.755



Tanıtım:

TypingMaster Typing, klasik 10 parmak programlarından biridir. Program sizi alıştırma ve küçük egzersizlerle 10 parmak yazmaya alışkın hale getiriyor. Ayrıca yaptığınız bu küçük alıştırmalardan sonra program size eğlenceli 4 küçük oyun sunuyor. Program sizlere kendi içinde mevcut bazı yazılar da verebildiği gibi eğer isterseniz kendiniz de bir yazı yazarak onu sonradan kendinize alıştırma olarak programın size sunmasını sağlayabilirsiniz. Programın çoklu kullanıcı desteği ve profilinizi kayıt altında tutup istediğiniz zaman yazıcıdan çıkartabilmeniz diğer artı özellikler arasında yer alıyor.

Meet TypingMaster Pro, the personal typing trainer that adapts to your unique needs. The program provides customized exercises and helpful feedback to guide you step by step to professional keyboarding. As a result your typing speed will increase significantly saving you a lot of valuable work time.


Homepage - http://www.typingmaster.com/

Size - 7.7 Mb


Download Full
http://rapidshare.com/files/38451111/TypingMaster_Pro_v7.00.755.



Power Notes v3.24



Üreticinin açıklaması:
Power Notes; zamanınız çok değerli ise, hatırlamanız gereken tüm notları programa girin ve o size hatırlatsın. Programın kullanımı çok kolaydır ve düşük sistem şartlarında çalışabilir. Gerekli ise , program masa üstünde küçük toolbar olarak gösterilebilir. İhtiyaç duyabildiğiniz bütün parametreler programda değiştirilebilir.


Windows 9x/ME/NT/2000/XP/2003/Vista, 64 MB RAM, 2

Interface languages of the notes organizer
English, German, Spanish, French, Italian, Dutch, Maltese, Russian, Polish, Ukrainian, Chinese, Greek, Portuguese, Korean, Romanian, Danish, Serbian, Finnish, Czech, Slovenian, Bulgarian, Hebrew, Indonesian, Turkish, Croatian



Home Page:http://www.pw-soft.com/notes-organizer/index.html

Size:1.5 Mb

http://rapidshare.com/files/36901063/Power.Notes.v3.24.rar




Casio fx-9860 Emulater Silent Install | 1.2 MB

alt


By this emulator you can solve complex equations , Matrices , Calculus , Sketch functions and etc..Small Manual Included with the file..


http://rapidshare.com/files/36583759/casio_fx9860_emulator_v1.03.rar




Gazeteci 1.0


tek bir programla 20 nin üzerinde gazetenin günlük güncellenen ana sayfalarına bakabilmenizi sağlayan oldukça kullanışlı bir yazılım.
içerisinde yer alan gazeteler :
sabah,hürriyet,milliyet,vatan,posta,akşam,cumhuriyet,bugün,dünya,gözcü,güneş,fan
atik,fotomaç
fotospor,milli gazete,tercüman,takvim,star,referans,radikal,türkiye,vakit,yeni asya,yeni şafak,zaman
boyutu ise sadece 180 kb

boyut: 180 kb

indirme adresi:

http://rapidshare.com/files/12676481/Gazeteci.zip


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle