site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

MSN şifrelerinizi çalanları nasıl tespit edeceksiniz?

Kişisel haberleşme ve sohbet programı MSN şifresi çalınanlara iyi haber. Ankara Adliyesi, MSN şifresinin çalındığı iddiasıyla kendilerine yapılan başvurularda olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.

Teknolojinin yaygınlaşmasıyla internet üzerinden yapılan haberleşmelerde büyük oranda bir artış meydana geldi. İnternet üzerinden yapılan haberleşmelerin büyük bir bölümünü de kullanıcıların karşılıklı kullandığı MSN programı oluşturuyor. Ankara Adliyesi Cumhuriyet savcıları, son dönemlerde kendilerine ’MSN şifremi çaldılar’ şeklinde başvuruların yapıldığına dikkat çekerek, "MSN şifresini kimin çaldığını ve kullandığını kısa sürede tespit edebiliyoruz" haberini verdi.
MSN şifre hırsızları hakkında bilişim suçlusu işlemleri yaptıklarını belirten yetkililer, MSN şifresini çalanları nasıl yakaladıklarını da şöyle anlattı:
"Microsoft Corporation’un Türkiye Temsilciliği İstanbul’du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz. Yaptığımız başvuru üzerine şirket, IP noların, tarih ve saatlerin olduğu dökümü bize gönderiyor. Daha sonra IP noları, karşısındaki tarih ve saatleri İl Telekom Müdürlüklerine göndererek kullanıcıları tespit ediyoruz"

Alındı :
alt










Safari hosgeldin bea


alt

Apple Mac işletim sisteminde kullanılan Safari yi windows uyumlu hale getirmiş ve yeni bir versiyonla browser konusunda iddialı bir çıkış yapmış.En hızlı browser olduğunu iddia ediyorlar(2 dat daha hızlıymış).Opera içinde bu tarz söylemler vardı fakat biliiniyorki önbelleği daha fazla kullanan opera güncelleme yapmadığı için hızlılığını koruyordu.2-3 gün önce piyasaya çıkan Safari nin arayüzü mac gibi..Opera gibi yazılar estetik düzeltme ile (smooth olduğunu sanıyorum) güzel görünüyor.Özelliklerini anlatmaya başlamayacağım.Yeni jenerasyon browser özelliklerinin tümü mevcut.

Bende test drive yapıyorum şu an..
http://www.apple.com/safari/download/

adresinden indirebilirsiniz..

not : test drive başarısız sonuçlandı.Kaza yaptık üretim hatasından..Her zaman girdiğim bir sitede arama yapayım derken browser hata verdi.40 fırın ekmek yemesi lazım Apple ın..



İLGİNÇ HAYVANLAR
alt

peynir diyelim kamil abii..sus olm sus çekiyorlar..
alt

O boynuzlar kazara ..Allah korusun...At eşek ne güne kaldı yahu..

alt

Image Hosted by ImageShack.us





Türkiye'den Guinesslik Ölümler

Sevgili Dostum Sezen'nin yolladığı e-postayı sizlerle de paylaşmak istedim.

Hani Güleriz Ağlanacak Halimize diye bir söz vardır ya, bu e-postadakilerde bu sözü en güzel şekilde ifade ediyor.

Biraz acı tebessüm biraz düşünmek ...!

Haa unutmadan e-postanın konusu : Türkiye'den Guinesslik Ölümler !!!

1.Balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm.( Dudullu 'da bir nişan töreninde )

2.TEM 'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve üçünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü.( Adapazarı / Hendek )

3.Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkartmak için ayağını silkeleyen kişiyi elektrik çarptığını sanan bir başkasının akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi.( Rize - Tunca köyü )

4.Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli ilacı sıkması ve sinekten beter ölümü.( İstanbul - Sultanbeyli )

5.Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba - oğlun motosikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. ( Konya )

6.Karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi. ( Karabük )

7.Bir lunaparkta kafadar iki gece bekçisinin uçan sandalyeyi çalıştırıp binmeleri ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri.( Göztepe

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle