site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

PhotoWatermark Professional v7.0.2.0

PhotoWatermark Professional v7.0.2.0

Dosya Boyutu:2.8 MB


undefined undefinedPhotoWatermark Professional, resimlere filigran basmak, kesmek, gölgelendirme yapmak, dolgu, 3D gölgelendirme yapmak ve resimlerle ilgili tüm işlevselliği yerine getirmek için tasarlanmış profesyonel bir yazılımdır. Kullanımı kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir. Metin, çizim ve grafikle ilgili yükseklik çizgilerine izin vermekte, metin tarzlarının çok çeşitliliğini içermektedir. Grafik taslağı çizebilen yazılım aynı zamanda, değişen derece veya doku, dolgu, 3D, gölgeleme, dahili gölgeleme, kabartma ve filigran basma kabiliyetine sahiptir.

Birçok kullanıcı kendi hazırladığı resim veya projelere bir çeşit imza atmak ister. Bu ister bir filigran, isterse isim olsun farketmez. Ancak bunu profesyonelce yapan yazılım çok nadir bulunmaktadır. Hele bu bir şirket işi veya büyük bir proje ise anlamı daha da derinleşecektir. Böyle zamanlarda çözüm üreten yazılımların birçoğu ise yetersiz kalmaktadır.

Yazılım, nesnelere su yükseklik çizgi pozisyonunu ve büyüklük görünüşünü kolayca vermektedir. Şeffalık ayarı, çeşitli EXIF, IPTC ve kişisel fotoğrafından dosya bilgisini çıkarabilmektedir. JPEG uzantısının en yaygın grafikle ilgili biçimlerini, PNG, bitmap, GIF, JPEG2000 ve dijital kamera ham dosyalarını desteklemektedir. Yükseklik çizgisi kütüphanesine, favori yükseklik çizgilerinizi kaydedebilir ve sonra tekrar kullanabilirsiniz. Gerçek zaman imajları, yeni başlayanlar için kolaylık sağlamaktadır. Dosya veya resimlerinize filigran basabilmekte, kısa kesimler yapabilmekte, çevirebilmekte, yeniden şekillendirmekte, dosya adını değiştirmekte, artırabilmekte ve baskıyı çerçeveleyebilmektedir.

Özellikler:
# Kullanıcının isteği doğrultusunda aynı zamanda alt klasörlere işlem yapabilmektedir.
# Resminize büyüklüğü kendiliğinden vermektedir.
# Metin, yumuşak gölge, 3D gölge, dahili gölge, kabartma yapmakta, resmi oyabilmekte, derece derece değişen doku verebilmekte ve resmi doldurabilmektedir.
# Kutu, elips ve çokgen yapabilmektedir.
# Kullanıcı yazılımın verdiği bu çeşitlilik için dosya ve onlar arasındaki düğmeyi kendisi yapabilmektedir.
# Yazılımın kütüphanesinde favori yükseklik çizgilerinizi kaydedebilir ve onları sonra kullanabilirsiniz.
# Resim verisiyle fotoğraflara (Örneğin EXIF, IPTC, dosya bilgisi) filigran basmaktadır.
# Yaşla(Kişi yaşı) ilgili resimlere filigran basmaktadır.
# Tarih, zaman, yaş, dosya bilgisi, kendiliğinden numara vermeyi desteklemektedir.
# Kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.
# Kalite gevşetmesiz filigran basan, ölçeklenebilir vektörleri desteklemektedir.
# Destek sembolları tüm dillerde (Örn. ©®) dir.
# JPEG, TIF, GIF, bitmap, PNG ve dijital kamera ham dosyalarını desteklemektedir.
# Resimlere yeniden isim vermeyi desteklemektedir.
http://rapidshare.com/files/40550829/PhotoWatermark_Professional_v7.0.2.0.rar




PHP Designer 2007 Professional v5.4

PHP Designer 2007 Professional v5.4

Dosya Boyutu:17.2 Mb


PHP Designer 2007 ile PHP, HTML, XHTML, CSS ve SQL (Ingres, Interbase, MSSQL, MySQL, Oracle, Sybase and Standard SQL)'yi biraraya getiren bir düzenleyici sahibi olacaksınız.

Gezgin, test, entegrasyon, yardım dosyaları, parametre ipuçları, dahili diyalog sihirbazları, sık kullanılan kodlar ve scriptlere erişim imkanı olan bir program...

Ayrıce FTP arabimi, yöneticisi, kod örnekleri, dosya yöneticisi, bastırma yöneticisi, proje yöneticisi, export possibility, çeşitli formatlarda çıkış alma imkanı (LaTex, HTML and RTF), Windows XP için optimize edilmiş 18 değişik tema... google araması ve daha birçok özellik...

Genel Özellikler :

* Hepsi içinde özelliği ( düzenleme, derleme, analiz ve PHP yayını )
* Dizilimi renklendirme ( PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript, Java, Perl, JavaScript, VB, C#, Java & SQL )
* Otomatik kod tamamlama
* Hız/Boyut performansı açısından çok iyi
* Kullanıcı dostu bir arayüz
* Çoklu Sekme Özelliği
* Özelleştirilebilirlik
* PHP Kullanım Kılavuzu entegrasyonu
* Yerel yayın (Localhost) önizleme
* Dış tarayıcılar ile basit entegrasyon (Internet Explorer, Netscape, Firefox ve Opera)
* Todo Yönetici
* Proje Yönetici
* FTP
* Kod Kütüphanesi
* Sınıflar tarayıcısı
* Temalar
http://rapidshare.com/files/40556539/PHP_D...sional_v5.4.rar





Roxio CinePlayer v3.2

Roxio CinePlayer v3.2


Roxio CinePlayer provides the highest quality and best performing DVD and Interactual® Content playback possible on your PC. It gives your PC professional-looking video playback with crisp, clear audio - all with an extremely intuitive interface.

Streamlined user interface
All the controls you need for DVD playback - when you need them. The navigation will "auto-hide" in "play" mode for an optimal viewing experience.
Widest range of compatibility
Compatible with the widest range of Hollywood DVDs - watch your titles using the same software that Hollywood professionals use to prepare theirs.
InterActual support
InterActual-enabled DVDs blend standard video and menus together with PC-based interactive content, to present bonus features not available on set-top players.
PC remote control support
With support for many of the popular PC remote controls, including Windows XP Media Center Edition infrared remotes, playback is a breeze.
[b]FEATURES
:> Plays All DVD-ROM movies, DVD and VCD titles.
:> InterActual Content Support.
:> Remote Control Support
:> Pro Logic - Experience multi-channel surround sound from any stereo source. ProLogic takes a 2-channel source and transforms it into 4-channel playback
:> VGA Optimizer - CinePlayer’s VGA auto-detection ensures the best experience by optimizing VGA settings for your PC.
:> Open DVD Support
:> Uses any resolution or color depth video display (depending only on VGA memory).

Supported operating systems:
XP (home, and Pro)
XP Pro x64

Download





Flax 3.10

Flax 3.10


FlaX creates text effects for Macromedia Flash in real time. FlaX comes equipped with 35 special-effects groups, which the user can tweak using sliders and buttons to create thousands of unique effects. Any adjustment made takes effect immediately. FlaX will export your effect in Flash format, so you can import it into Flash for inclusion in your other work, or you can use the effect on your Web site. FlaX makes use of user-friendly floating tool windows.





0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle