site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

"Sihirli Gözlük" Türkiye'de!

Paris Hilton'un kullandığı "Sihirli Gözlük" ile iPod videoları 70 ekran olarak izlenebiliyor.

Mobicom tarafından Türkiye pazarında temsil edilen, Paris Hilton tarafından kullanılan Myvu'nun yeni ürünü "Sihirli Gözlük" ile iPod kullanıcıları, videolarını 70 ekran televizyon boyutunda izleyebiliyor.

Takıyorsunuz gözünüze, istediğiniz filmi izlemenin keyfine varıyorsunuz

Sihirli Gözlük Myvu Türkiye'nin ilk iPod'a bağlı gözlük ve kulaklığıyla her yerde video izleme şansı yaratıyor. Hafifliği, konforlu kullanımı ve ince yapısı sayesinde rakiplerinden ayrılan Sihirli Gözlük Myvu , alttan ve üstten görüş olanağı sağlayarak dış dünyayla bağlantıyı koparmıyor. Gözlük camları transparan olduğu için video izlerken gözlüklerinizin etrafından rahatlıkla çevrenizi görebiliyorsunuz. 2 metre mesafeden yaklaşık 70 ekranlı bir TV görüntüsü sağlayan Sihirli Gözlük Myvu'nun ağırlığı ise 75 gram.


Sihirli Gözlük Myvu, zamanının çoğunu otobüs, tren veya uçakta geçirenler için yolculuk sırasında film izleme kolaylığı sunuyor. Günde en az iki saatini evden işe, işten eve servisde veya toplu taşıma araçlarında geçirenlerin yapması gereken tek şey "Sihirli gözlüğü" takmak ve iPod'larına yükledikleri video'yu seyretmek. Oldukça kolay kullanımının yanında, ilave pili sayesinde 3 filmi peşpeşe izlemenize fırsat veriyor.

Myvu, 699 YTL (KDV dahil) satış fiyatı ile tüm D&R'larda satışa sunuldu.

Mobil eğlence dünyasında bir devrim!

Gösterim Formatı : 320 x 240, 24 – bit renk, 50-60Hz çerçeve oranı
Optikler : Dual color LCDs SolidOptex™ Optical System
Görüntü Ebatı : 2 metre mesafeden yaklaşık 27 inch (70 cm) ekranlı bir TV görüntüsü kadar
Video girişi : NTSC (ABD sistemi) ve PAL arasında otomatik tercihli
Güç : Li-ion şarj edilebilir pil 3.7V, 1440mAH
Ağırlık : 75 gram

Ayrıntılı bilgi için: www.myvu.com




Google'ın internetteki telesekreteri

Google, gelen aramalar ve sesli mesajların kaydını internette tutan GrandCentral'ı satın aldı

İşin ekonomik boyutu açıklanmadı. Ancak Google her geçen gün popülerliği artan bir hizmeti daha bünyesine kattı.

2005'te kurulan GrandCentral.com temel anlamda kullanıcılara internet üzerinden telesekreter hizmeti veriyor. İster cep telefonu, ister ev telefonu olsun, birden fazla telefon numarasına sahipseniz, sizi arayanların tek bir numaraya yönlendirilmesini ve sesli kayıtların bu sanal numara sayesinde internet üzerinde hesabınız altında toplanmasını sağlayan hizmetle GrandCentral, 2005'te Yahoo tarafından satın alınan Dialpad'e de rakip olmuştu.

Detaylar için : GrandCentral web sitesi



TTNet ADSL'de ÖnerKazan! Dönemi

ÖnerKazan! kampanyası ile, arkadaşını TTNet ADSL'le tanıştıran herkes 5 YTL indirim kazanıyor.

TTNet'in başlattığı ÖnerKazan! kampanyası ile, hem arkadaşını TTNet ADSL'le tanıştıran, hem de arkadaşı sayesinde TTNet ADSL'le tanışanlar 5 YTL indirim kazanıyor. TTNet ADSL'le yeni tanışan arkadaş, başka arkadaşlarını tanıştırırsa, kazanmaya devam ediyor.

Katılmak için yapılması gerekenler:

ADSL abonesiyseniz buraya tıklayarak ekrana getirebileceğiniz sayfada ilgili alana ADSL hizmet numaranızı giriyorsunuz. Daha sonra karşınıza çıkacak penceredeki ilgili alana, arkadaşınızın telefon numarasını girerek önerinizi yapıyorsunuz ve arkadaşınızın oturduğu yerde ADSL hizmeti varsa, kampanya için geçerli referans numarası size ve arkadaşınıza e-posta ile gönderiliyor.

Arkadaşınız bu referans numarasıyla Türk Telekom Ofisleri'ne giderek aboneliğini başlatırsa hem siz, hem de arkadaşınız ilk faturada 5 YTL indirim kazanmış olacaksınız. Yeni abone olan arkadaş da, başka arkadaşlar önererek 5 YTL kazanmaya devam edebiliyor.

Kampanya detayları:

5 YTL indirimi, arkadaşınız referans numarasıyla TTNet ADSL abonesi olduğu takdirde kazanabiliyorsunuz. Referans numarasının geçerlilik süresi 31 gün olarak belirlenmiş ve bir fatura döneminde en fazla 3 arkadaşınızı önererek indirim kazanabiliyorsunuz.

"Yaz Fırtınası" Kampanyasından sonra kazan kaldıran mevcut ADSL abonelerinin, başlatılan bu yeni kampanyanın tam tersine ADSL aboneliklerini iptal ettirmek için girişimde bulunduklarını göz önüne alırsak, TTNet'in bu yeni kampanyasının ne derece ilgi görebileceğini az çok tahmin edebiliriz. Ancak sitemizden de duyurup merakla beklediğimiz ADSL tarifelerinde yapılabilecek bir indirim, bu durumu tersine de çevirebilir. Bekleyip göreceğiz...

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle