site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Pink Panther-PC OYUN

Pink Panther-Rip

Pembe panter bir hazinenin evde saklı olduğu öğrenir, pembe panter 9 bölüm boyunca maceradan maceraya koşar, küçük boyutuyla her eve lazım.....

Açıklama:winrarı açın içinden çıkan pp adlı winrar dosyasınıda açın ve pembe panter resmine tıklayın iyi eğlenceler...

English

The Pink Panther has just inherited his uncle?s house. It is rumored that a Treasure is hidden in the house, somewhere underground The Pink Panther is determined to find it, whatever happens, through 9 levels and 3 different game modes : platforms, races and bosses

Boyut:13.5 mb

Link:http://rapidshare.com/files/40657680/Pink_Panter.TRK.rar




Iconico Screen Calipers v4.0

Iconico Screen Calipers v4.0

Iconico Screen Calipers v4.0

Ekran Calipers, son doğrulukla bilgisayarınızda bir şeyi ölçen, size izin veren özgün ekran ölçü aracıdir.

Pixel mükemmel ölçü ekranı Calipers, ve doğru ölçülerin, hızlı nerede gerektirdiği herhangi bir programla kullanılmış olabilir. Bu programı grafik için özgün biçimde aralarında işleri ölçmek olan ekran Calipers'i kullanan bilgisayar destekli tasarım çizimcileri ,mimarlar , örneklerle düzenleyiciler , Orthodontistsler bile kullanırlar.

English

The Screen Calipers are the unique on-screen measurement tool, that let you measure anything on your computer with ultimate accuracy.

Pixel Perfect Measurement
The Screen Calipers can be used with any program where fast and accurate measurements are required. Originally created for graphics and web professionals for onscreen html layout, the Screen Calipers are currently being used by thousands of people for hundreds of uses.

These include engineers with CAD drawings, Architects with blueprints, Designers with illustrations, even Orthodontists who uses the Screen Calipers to measure teeth on X-Rays. The medical profession has found a great use for the Calipers in measuring electrocardiograms (EKG, ECG) printouts accurately and effectively.

Accurate And Simple To Use
The Screen Calipers have a unique advantage over other on screen rulers due to their unique shape. Pixel-perfect accuracy is ensured every time simply by aligning the Screen Caliper's ruler points around an object. The Calipers can be used with any program as they float over other applications allowing quick and easy measurements.

Additional features :
.: Fully rotate the Calipers through 360 degrees.
.: Set the Transparency of the Calipers to make them see-through.
.: Additional units of measurement including inches and centimeters.
.: Define your own custom units of measurement.
.: Set Zero Point for measurements.
.: Use arithmetic calculations (+, -, * and /): for example type '*2' and the gap doubles.
.: Hide the Splash Screen when the program starts up.

Calipers Version 4.0 now available, with semi transparent skins, PDF measurement, and 360° rotation.

Skinnable Interface
The Calipers have a fully 'skinnable' interface. This means that you may download new skins and change the user interface. From aesthetic to technical you should find onscreen solution that suits your needs, we even have a Screen Ruler Skin.

Home page:http://www.iconico.com/

Boyut:1.4 mb

Link:http://rapidshare.com/files/40664574/Iconico_screen.TRK.rar





Media Resizer Pro 2.5 - 2.80 MB

alt

Media Resizer Pro 2.5 - 2.80 MB

Media Resizer; güçlü, esnek ve yararlı araçlar sunarak resimlerinizi yeniden boyutlandırmaya yarayan bir programdır. Hızlı ve kolay bir şekilde webde yayınlamak için küçük resim koleksiyonu oluşturabilirsiniz. Hem resim hem de bazı video dosya uzantılarından küçük resim oluşturmayı destekler. Programın içinden resmi otomatik olarak yeniden boyutlandırma yanında, filigran ekleme özelliği de mevcuttur.

Program JPEG, BMP, GIF, TGA, PCX, TIFF, AVI ve MPEG biçimlerini destekler. Tek dosya üzerinde çalışabildiğiniz gibi birden fazla resim üzerinde de aynı anda işlem yapabilirsiniz. Çıktı resimlere önek ve sonek ekleyebilir, en/boy oranını kendiniz girebilir, akıllı kesmeyi kullanabilir, resmi döndürebilir ve kesebilirsiniz.

Program içinde ayrıca resimler üzerinde çeşitli maskeleme yapabileceğiniz bölümde mevcuttur. Çok sayıda maskeler arasından uygun olanı seçebilirsiniz.
Filigran ekleme panelinden resimler üzerine metin ya da logo/resim filigran da ekleyebilirsiniz. Filigran ekleme geniş özelleştirilebilir araçlar sunmaktadır (metin, yazı tipi, renk, arka plan, kenarlık, metin konumu, resim ve makro girişi; otomatik tarih/zaman).

Programın çıktı biçim desteği ise JPEG, GIF, PNG, BMP, TGA'dır.

English:

This powerful and flexible, yet easy to use utility will help you to resize thousands of your pictures. Media Resizer quickly and easily prepares your image collections to be published on the web. Media Resizer supports both Image and video Formats that gives you a wide variety of ways to create the coolest thumbnails!





Registry Admin v1.0

Registry Admin v1.0

Registry kayıtlarının onarımı,sistem optimizasyonu,internet hızını optimize etmek gibi bilgisayarınızın performansını etkileyecek bakım araçlarına sahip yazılım.


English

Clean your PC once and for all!
Protect your computer and remove errors!

Registry Admin Features

WINDOWS REGISTRY
Advanced detection algorythm gives you the stability you expect from your windows installation!

STARTUP PROGRAMS OPTIMIZATION
Allows full control of your startup programs, makes finding those pesky hidden processes easy!

INTERNET EXPLORER MANAGEMENT
Cleaning up IE has never been easier, empty your cache, delete your URL history, and more!

TOOLBAR REMOVAL
Most browsers hijacks come as a ¨toolbar¨ Get rid of harmful toolbars quickly and easily!

QUICK AND EASY BACKUPS
Quickly backup and restore your registry, You can restore single events from the history!

Boyut:2.1 mb

Link:http://rapidshare.com/files/40764975/Regadmin.TRK.rar


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle