site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Rapidshare Oyun Dağıtıyor Bedava


Dünya'nın en hızlı ve en iyi dosya paylaşım sitesi rapidshare birçoklarınızı dosya indirme sırasında bekleterek stres katsayınızı yükseltiyor.Bu bizim rapidshare şirin gözükmek adınamıdır yoksa yaptığı işi dahada genişletmek adınamıdır bilmem bir oyun sitesi açmış.Bana oyunların birçoğu full göründü.

Bazı oyunları herkes indirebilirken bazılarını sadece premium üyeler indirebiliyor..Oyunlarla aram iyi olmadığı için indirmedim ve denemedim.Sizlerle bu haberi paylaşayım dedim.

Two Worlds

İşte bunlarda oyun linkleri..





e-Devlet

E-Devlet siteleri sayesinde, oturduğunuz yerden kamu kurumlarındaki işlerinizi halledin, bilgi alın.

Bilgi toplumu olma yolunda ilerleyen Türkiye'mizin devlet kurumlarının tamamına yakın bir kısmı internet ortamına taşınmış durumda. İlkel ve karmaşık web sayfalarını daha düzenli ve herkesin anlayabileceği şekle getiren devlet kurumlarının internet siteleri sayesinde artık devlet kapısına işim düştü diye sıkılmanıza, üzülmenize gerek kalmayacak.

2002 yılında Başbakanlık tarafından hazırlanan tasarı ile tüm kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, eğitim kurumları, hastaneler gibi merkezlere net ortamından ulaşımın kolay sağlanması ve vatandaşa güvenli, etkin ve kesintisiz hizmet sunulması esas alınmış ve bugüne dek büyük adımlar atılmıştır. Artık vatandaşlar birçok kamu hizmetini binaya gitmeden ve sadece tuşlara basarak alabiliyor. Yazımızda ülkemizin en çok ziyaret edilen ve işlem yapılan devlet kurumlarının web sayfalarıyla ilgili bilgileri bulacaksınız.

Tüm yasa, kanun ve devlet kurumları hakkındaki resmi duyuruların açıklandığı Resmi Gazete'nin internet ortamındaki yayını olan site oldukça sade görünümlü ve kolay kullanımlı bir sayfadır.

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Resmi Gazete, eş zamanlı olarak internet ortamına aktarılmakta olup, Başbakanlık Bilgi İşlem Başkanlığı'nın teknik desteği ile Resmi Gazete Bilgi Sistemi olarak yayınlanıyor. Resmi Gazete'nin internet baskısına http://rega.basbakanlik.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesi her gün tam anlamıyla bir ziyaretçi akınına uğruyor. Ülkemizde bilgisayar kullanan kullanmayan hemen herkes bir kere de olsa kimlik bilgilerini bu sayfa yardımıyla sorgulatmıştır. Hatta her internet kafenin önünde 3-4 yıldır kimlik numaranıza bakılır yazısını mutlaka görürsünüz.

Sitenin önemini artıran ve günlük ziyaretçi sayısını yüz binlere dayandıran en önemli etken, T.C. Kimlik Numarasının her kamu ve özel kuruluşu tarafından sorgulanmasıdır. Bu sayfaya girerek kendi kimlik numaranızla birlikte tüm kimlik bilgilerinizi bulacağınız gibi sahip olduğunuz vatandaşlık numarasının doğruluğunu da onaylattırabilirsiniz. Siteye aşağıdaki linke tıklayarak girebilir ve girdikten sonra "Sık Kullanılanlar" ınıza ekleyebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi olan meb.gov.tr yine ülkemizin en çok giriş çıkış yapılan web siteleri arasında başı çekiyor. MEB'in bu kadar ziyaret edilmesindeki en büyük nedense kurumun düzenlediği sınav sonuçlarının tam zamanında ve kaynağından açıklanıyor olmasıdır. OKS, AÖK, DPYB, protokol ve motorlu taşıtlar sınavları açıklanan tarihlerde ilk kez ve sadece bu site üzerinden duyurulmaktadır. Bu siteden bu tür sınavların sonuçlarını öğrenebileceğiniz gibi daha önce başvurduğunuz ve yeniden girmek istediğiniz sınavlara da başvuru gerçekleştirebiliyorsunuz.

MEB'in resmi web sayfası eğitimciler ve öğrenciler için bulunmaz bir kaynak. Milli Eğitim Bakanlığı Yayınları'nın bir çoğuna bu site vasıtasıyla PDF formatında ve ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca basın açıklamalarını, yasalarda değişiklik gösteren maddeleri, duyuruları ve eğitim alanındaki tüm yenilikleri www.meb.gov.tr 'den takip edebilirsiniz.

Devlet kurumları web sitelerinin en işlevsel web sayfaları İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alıyor. Site oldukça dinamik ve çok sık zaman zarfları içersinde güncelleniyor. Sürekli güncellenen web sitesi terör, asayiş, trafik ve polis polikliniği hakkında güncel haberler vermek. Sitenin sağladığı RSS beslemeleri sayesinde internet tarayıcınızdan da asayiş gündemini 24 saat takip edebilirsiniz.

Ana sayfanın sağ tarafında bulunan "İnteraktif" kutusunda sunulan tüm hizmetlere erişebilirsiniz. Siteyi kullanarak ihbar ve şikayette bulunabilir, sahte para, kayıp şahıs,çalıntı araç, usulsüz eşkal ve ehliyet sorgulatabilir veya trafik ceza puanlarınızı öğrenebilirsiniz. Online pasaport başvurusu da bu site üzerinden yapılmaktadır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu başarılı ve çok işlevli sayfasına www.iem.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz

Gelirler İdaresi Başkanlığı, tasarlanan bu site sayesinde sizi vergi dairelerinde bekleyeceğiniz uzun kuyruklardan kurtarmayı amaçlıyor. Sitenin ana sayfasında bulunan "İnternet Vergi Dairesi" linkine tıklamanız durumunda sayfa üzerinden yapabileceğiniz tüm işlemlere ulaşabiliyorsunuz. Sitede, mükellef hakları ve vergi kanunu hakkında okunmayı bekleyen birçok bilgi bulunmakta.

"İnternet Vergi Dairesi" linkinden ulaşacağınız başlıklar sayesinde e-vergi levhası ve e-beyanname sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca kimlik numarasından sonra ikinci büyük öneme sahip vergi numaranıza da bu sayfadan ulaşabilirsiniz, ayrıca gecikme faizi ve gelir vergisi hesaplama gibi işlemleri de sayfanın yönergelerini izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Motorlu taşıt sorgulaması yapıp kasko değerlerini görebilir ve yurt dışına çıkış yasağı sorgulatabilirsiniz.

Gelirler İdaresi Başkanlığı Sayfası

Daha önce Sosyal Sigortalar Kurumu, Bağkur ve Emekli Sandığı kurumlarının web sayfalarına ayrı ayrı adresler yardımıyla ulaşılırdı. Devletimiz daha sonra bu kurumların web sitesini yoğun kullanan vatandaşların farklı adresleri akılda tutmalarına gerek kalmadan tek bir sayfa üzerinden link sağlayarak kullanımlarını mümkün kıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu ana sayfasından bu üç kurumun büyük puntolarla adının yazdığı bölüme gelerek tıklanması sizi o kuruma ait siteye yönlendiriyor.

Sitenin adresi www.sgk.gov.tr şeklinde, ancak www.ssk.gov.tr şeklinde girildiğinde de sizi aynı ana sayfaya yönlendiriyor. Birçok içerik ortak kurumlar tarafından ortak kullanılıyor. Örneğin ana sayfadan tüm sözleşmeleri hastaneler ya da nöbetçi eczanelere ulaşabiliyorsunuz. Verilen bazı hizmetler ise şu şekilde sıralanıyor; Açıktan emeklilik, BAĞKUR, SSK borç Durumu Öğrenme, Emekli Aylık Bilgisi, Emekli Sandığı ve SSK Evrak Takibi, Sigortalı Bilgileri Arama ve Raporlama, Online Emeklilik İşlemleri, Evlilik Kaydı Sorgulama gibi birçok devlet işi bu site sayesinde oldukça kolay bir hale getiriliyor.

Megapol İstanbul'un belediyesine yakışır, 2006 Kamu Kurumu Birincilik Ödülü'ne sahip, oldukça zengin içerikli ve interaktif bir web sitesi olan ibb.gov.tr İstanbul'da yaşamasanız da oldukça hoş vakit geçirebileceğiniz ve İstanbul hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir internet sitesidir.

İstanbul'daki her türlü etkinliğe, güncel haberlere, basın bültenlerine, hava durumuna, beyaz masaya, ulaşım rehberine, yol bakım çalışmalarına, tiyatro ve sinemalara kısacası tüm İstanbul'a parmaklarınızla hükmedebilirsiniz.

Sınırsız bir bilgi akışı sağlayan ibb.gov.tr ile İstanbul'u turistik merkezlere konan kameralarla 24 saat canlı izleyebilir ya da trafik kameraları sayesinde yol ve hava durumlarını görebilirsiniz. Sitede tam teşekküllü bir İstanbul haritası da bulunmakta. Böylece daha önce gitmediğiniz bir yere gideceğinizde kaybolma riskinizi en aza indirebilirsiniz. Ayrıca şu an sitenin ana sayfasında görebileceğiniz gibi ÖSS VE OKS deneme sınavları da bulunmakta.

Eğer çok daha fazla merak ediyorsanız ibb.gov.tr ye girerek İstanbul'la ilgili her şeyden haberdar olabilirsiniz.

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda bu ve bunun gibi birçok site Internet Explorer'a göre dizayn edildikleri için diğer tarayıcılarda bazen hatalar ortaya çıkmaktadır.

1998 yılında yayın hayatına başlayan Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi meteor.gov.tr ülkemizdeki tüm yerleşim merkezlerinin hava olaylarındaki değişimleri dakikası dakikasına ekrana getiren bir sitedir. Sitenin ana sayfasında bir Türkiye haritası üzerinde sabah ya da akşam hava durumu tahmini anlaşılır şekilde görüntülenirken büyük şehir merkezlerinin sıcaklık durumları ekrana geliyor. Meteorolojik Uyarı penceresi ve Genel Duyurular penceresi sayesinde kötü sürprizlerle karşılaşma şansınız azalıyor.

Avrupa'nın ve ülkemizin içersinde bulunduğu hava sistemlerini uydu fotoğraflarıyla an ve an ayrıntılı şekilde izleme şansına sahipsiniz. Diğer devlet kurumu sitelerinden farklı olarak site üzerinden Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün radyo istasyonu Meteor Fm 24 saat boyunca ziyaretçiler tarafından dinlenebiliyor. Yayına başlamasıyla birlikte her yaştan dinleyicinin bir anda ilgi odağı olan Meteor Fm, başlıca var oluş sebebi olan halka ilk elden ve süratle hava durumu bilgilerini vermesinin yanı sıra, kaliteli müziğin de adresi olarak belirtiliyor. Ayrıca meteor.gov.tr'nin mail grubuna üye olmanız durumunda yaşadığınız kentin tüm hava olayları posta kutunuza düşmeye başlıyor. meteor.gov.tr'ye cep telefonu ve Pocket PC yoluyla da ulaşabiliyorsunuz.

Gayrı resmi kamu kuruluşları internet sitesi devletim.com, vatandaşların E-Devlet uygulamalarından habersiz oluşu ve gerektiğinde bu uygulamalara ulaşmak konusunda yaşadıkları zorlukları azaltmak üzere 10 Eylül 2003'te devletim.com domaini altında yayın hayatına başlayan site, hizmet amaçlı başlattığı çalışmayı daha üst noktalara taşımak ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Devletim.com adlı bu site kişisel özverilerle oluşturulmuş ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmayan bir internet sitesidir.

devletim.com sitesinde tüm kamu kuruluşlarının internet sayfalarına ulaşabileceğiniz linkler bulunmaktadır. Sayfaların genel görünümü oldukça sade ve ciddi, kenarlarda duran Google reklamları ziyaretçiyi rahatsız etmiyor ve sayfada aradıklarını kolaylıkla bulabiliyorlar.

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle