site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

WikiReader v1.21 - Ansiklopedi Arama Motoru



İsim, çevrimiçi sözlük, bilimsel makale, biyolojik makale, bilgisayar bilgileri gibi ya da her türlü bilgiyi bulabileceğiniz; Türkçe dahil çok sayıda dil desteği sayesinde milyonlarca kişinin eriştiği, bilgi edindiği ve/veya bilgi paylaştığı bir siteden WikiReader ile daha kolay bir şekilde bilgi akışı sağlayabilirsiniz. Eğer düzenli bir şekilde o siteyi kullanıyorsanız ya da periyodik olarak bazı bilgi araştırmaları yapıyorsanız bu küçük program sayesinde işiniz daha da kolaylaşabilir.

İnternetin en geniş ve ücretsiz ansiklopedik bilgi sitesi olan WikiPedia’yı artık sitesine gitmeden daha rahat bir şekilde dolaşabilir, araştırma yapabilir ve metin üzerinde düzenleme yapıp kaydedebilirsiniz.

Program kurulduktan sonra kendi ikonunu sistem tepsisine atar ve oradan kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Programla WikiPedia’ya dahil olan tüm diller arasında arama yapabilirsiniz. Bu sayede aradığınız bir kelimeye ya da bilgiye çok sayıda dil içinde bulunmasını sağlayabilirsiniz. Zamandan tasarruf sağlayan, etkili ve faydalı bir yoldur.

Programa isterseniz geçiş tuşları bile atayabilirsiniz.

Program açıldıktan sonra sistem tepsisinde bulunan ikona sağ tıklayıp “Options” u seçip, gelen pencerenin de “General” kısmından “dil” ayarlamasını yapabilir ve alt kısımdan ise “Tercih edilen makale türü” dilini seçtikten sonra arama işlemi yapabilirsiniz. (Bu sürümde Türkçe arayüzü desteklemiyor. Gelecek sürümde Türkçe arayüzü desteklemesi için dil dosyası üretici firmaya gönderilmiştir.)

Program çevrimiçi (internet bağlı) çalıştığı için, bilgisayarınızın internete bağlı ve çalışır halde olması gerekir, eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programa (internete çıkış izni) izin vermelisiniz.

Başlık çubuğuna aramak istediğiniz kelimeyi girdikten sonra arama işlemini başlatabilirsiniz. Arama sonuçları görüntülendikten sonra değiştirmek istedikleriniz ya da düzenleme yapmak istedikleriniz varsa “Edit this article-Bu makaleyi düzenle” butonuyla düzenleme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca açılmayan bir konu varsa konu da açabilirsiniz.

DOWNLOAD



SONDAKİKACI 2007

Sondakikacı 1.0.74


Sondakikaci artik daha pratik ve artık herşey elinizin altında. Masaüstünden arama motorlarına, mailboxlara, download sitelerine rahatca ulaşabilirsiniz..

Programın özellikleri
Saniye saniye son dakika gelişmelerini masaustunuzden takip edebilirsiniz...
Program system tray barınızda (saatin yanında) calısır.
Kendini otomatik olarak yeniler.Boylece en son gelişmeler hep masaustunuzde
Kendi grup bunyemizde bulunan radyo ve tvlerı buradan seyredebilirsiniz...
Program bilgisayarı her açtıgınızda otomatik olarak acılır.
Bilgisayarınızda fazla yer kaplamaz.Diğer işlemlerinizi yaparken hız acısından bi sıkıntı yaratmaz..
Saniye saniye doviz kuru bilgileri de masaustunuzde...
Haberodasi.com da en cok ihtiyac duyabileceğimiz bolumlerin linkleri de programda dusunuldu ( SMS, Sohbet, Mail, Oyun, Otomobil, Emlak)
Sondakikacı su an da 11 adet radyo istasyonu ve 10 adet tv yayını ile sizlere hizmet vermektedir..Bu yayınların tamamen hepsi kendi bunyemizdeki medya data centerdan sizlere ulaştırılmaktadır..


DOWNLOAD SONDAKİKACI



FileASSASSIN 1.05 VE Pocket KillBox 2.0.0.978

Pocket KillBox

KillBox ile kullanımda olan dosyaları silebilirsiniz. Normal şartlar altında Windows, kullanımda olan bir dosyayı silemez. Ancak Killbox ile o dosyanın bağlı olduğu program kapatılır ve dosya silinir. Eğer programlar o sırada kapatılamayacak konumda ise veya bağlı oldukları dll dosyaları varsa, ya da sistem servislerini kullanıyorsa, sistem yeniden başlatılırken dosya silinir.


Oldukça basit bir arayüzü olan programda aktif çalışan programları da görebilirsiniz.

Kill Box Hakkında Ayrıntılı bilgi için ;
http://www.killbox.net/help.html








FileASSASSIN


KillBox kadar başarılı bir dosya silici program..
Silinmeyen dosyaları ,bir sonraki sistem açılışında otomatik olarak silebilir..







Download :


Pocket KillBox 2.0.0.978
(91 kb) - kurulum gerektirmez.

http://www.killbox.net/downloads/beta/KillBox.exe



FileASSASSIN 1.05 (163 kb) - kurulum gerektirir.

http://www.malwarebytes.org/fa-setup.exe

FileASSASSIN 1.05 (79 kb) - kurulum gerektirmez.

http://www.malwarebytes.org/FA_Portable.zip


Her ikisi de ücretsizdir.





4WomenOnly v5.7

4WomenOnly v5.7

kadın sağlığını izlemek amacıyla kullanılabilecek bir yazılımdır. Gebelik için aybaşına ait döngü içinde birçok elverişli durumu ortaya çıkartabilir. Program, yumurtlama gününü ve gebelik olasılığının en yüksek gününü hesaplar. İstenmeyen hamileliğe karşı kendinizi doğum kontrol yöntemlerinden biri olan takvim metoduyla izleyip korumaya çalışabilirsiniz. Aybaşına ait girilen detaylı bilgiler doğrultusunda ve tahmini çocuk doğum tarihi hakkında detaylı bilgiler gösterilir. Bir düzenli döngüye, düzensiz döngüye ya da çeşitli aybaşı uzunluklarına sahipseniz; program döngüleriniz hakkında topladığı bilgileri uygun şekilde hesaplayabilir. Durumunuz hakkında verileri girmeyi unutmamak için program uygun bir hatırlatma uyarıcısına da sahiptir. Program her sonraki aybaşı ve yumurtlamadan önce gün sayısını hesaplayabilir. 4WomenOnly ile aybaşından önce buna uygun hijyen ürünleri satın almayı hiç unutmayacaksınız. Özel bir sihirbaz yardımıyla kişisel takviminizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Eğer birisinin verilerinize ulaşmasını istemiyorsanız bir parola oluşturup bilgileri koruyabilirsiniz. Programın kullanımı hakkında kısa bilgi: Programda kendinize uygun bir takvim oluşturmak için yapmanız gereken işlemler ise şöyledir: "Calender/Takvim > New/Yeni' ye tıkladığınızda, karşınıza sihirbaz ekran gelecek. 1. adımda takvim adınızı gireceksiniz. 2. adımda aybaşı gününüzü seçiyorsunuz. 3. adımda döngü uzunluğunu giriyorsunuz. 4. adımda aybaşı uzunluğunuzu giriyorsunuz. 5. adımda luteal evre uzunluğunu girip, Finish/Son butonuna bastığınızda kendinize ait takvimi oluşturabilirsiniz (ayrıca örnek takvim incelenebilir).

www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle