site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Teleport Pro 1.45

Teleport Pro 1.45


Herhangi bir siteyinin tüm dosyalarını indirip internet bağlantınız bağlı olmadan da siteyi çevrim dışı gezip görebilmemiz artık bu program sayesinde mümkün. Sitedeki dosyaları indirip bilgisayarınıza kaydeden bu program sayesinde siteyi çevrimdışı gezebilme imkanı sunar.
Download




NamazVakti

1) Namaz vakitlerinde ezan okur.
2) Her vakit için ayrı ezan seçebilme imkanı.
3) Diyanet'in takvimine göre bütün dünyanın büyük şehirlerinin namaz vakitleri.
4) Şeffaf ve her zaman bütün pencerelerin üstünde bulunmakta olan bir pencere bir sonraki namaz vaktine kalan zamanı geri sayım(countdown) olarak gösterir.
5) Ezan zamanında istenirse pencere ile ezan vaktini bildirme.
6) Namaz vakitlerinden önce (kaç dakika kendiniz ayarlayabilirsiniz) hatırlatma.




smile Üretici




EasyFlash Flash Yazılımları AIO


EasyFlash Flash Yazılımları AIO


-Amara Flash Intro & Banner 1.0
-AnFX 5.3.2.2
-Anim-FX 5.3
-BannerMaker Pro for Flash 1.02
-CoffeeCup Flash Text 1.0
-Easy Flash Maker 1.3.115
-Flash Effects Maker 1.0122
-Flashy Effects 1.0
-FlaX 3.01
-Kool Moves Flash Editor 5.24
-Magic Flare 1.0
-Mix-FX 1.04
-Selecto Flash Designer 5.0.235 SWF Text 1.2
-SWF Lock and Load 1.205
-SWF nSlidePro 1.015
-WildFX Pro 3.003
Download

mirror :
http://rapidshare.com/files/3259865/EasyFlash.rar





Paint.NET 3.08

Paint.NET 3.08


Paint.NET ücretsiz bir resim editleme ve fotoğraf işleme yazılımı. Windows kullanıcıları için üretilmiş olan bu açık kaynak kodlu ücretsiz program layerlar, limitsiz undo (Geri Al), özel efektler ve zengin özelliklere, geniş, kullanışlı ve güçlü araçlara sahip.

MS Paint ile benzer bir arayüze sahip olan bu yazılım kullanılabilicek en basit ve en iyi editörlerden biri. Paint.Net en popüler imaj formatlarını (JPEG, PNG, TIFF ve diğerleri) destekliyor. Sadece çok ileri derecede çözünürlüğe sahip olan RAW dosyalarını desteklemiyor henüz. Bir Resim editöründe bulmak isteyeceğiniz en basit efektler kırmızı göz iptali, kolon pul, mozaik, sihirli değnek ve yağlı boya gibi bir çok efekte sahip. Program içinde hiçbir paneli gizleme ihtiyacı duymuyucaksınız. Program gerçekten çok güzel tasarlanmış bir şekilde kullanımı çok rahat.

Son verisyonu ile bu ücretsiz imaj düzenleyicisi yeni bir Pencil Sketch efekti ve Windows Vista için yeni Save (Kaydet) ve Aç (Open) dialogarı içeriyor.







Charade LogonXP

Charade LogonXP


Charade LogonXP

To Download:
Rapidshare






0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle