site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Türk Telekom Innova'yı satın aldı

Türk Telekom, önde gelen bilişim şirketlerinden Innova'nın % 100 hissesini 18.500.000 USD'ye aldı.

Türk Telekom, Türkiye'yi geleceğe taşıyacak katma değerli teknolojileri geliştirme vizyonuyla gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini ekledi. Türk Telekom, 1999 yılında kurulan, 2005 yılında ise Anel Grup bünyesine katılmış olan Innova Bilişim Çözümleri A.Ş.'nin tamamını 18.500.000 USD'ye satın almak üzere Hisse Devir Sözleşmesi imzaladı. Hisse devrinin Rekabet Kurulu onayını da içeren yasal onay sürecini takiben tamamlanması öngörülüyor. Türk Telekom'un şirketi satın almasından önce Innova'nın yüzde 60 hissesi Anel Grup'a, yüzde 40 hissesi ise şirketin kurucu ortaklarına ait bulunuyordu.

İmza töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany şunları söyledi: "Türk Telekom olarak önümüzdeki üç yılda bilişim ve iletişim teknolojilerine yönelik ciddi yatırımlar yapacağımızı açıklamıştık. Bu yönde Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketleri ve iş ortaklarımızla çok sayıda yeni projeye imza atıyoruz. Müşterilerimize en iyi ve en kaliteli ve katma değerli hizmetler sunma önceliğimiz ve bilişim alanında ulusal katma değer yaratma vizyonumuz doğrultusunda Innova ile yeni bir yatırımı daha gerçekleştiriyoruz. Türk Telekom Innova'nın uluslararası açılımlar yapmasını destekleyecektir. Ayrıca önümüzdeki dönemde bilişim yatırımlarımız hızla devam edecektir"

Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri alanında en hızlı yükselen şirketlerden biri olan ve hisse devrinden sonra da bağımsız bir şirket olarak çalışmaya devam edecek olan Innova ise Türk Telekom'un güçlü altyapısı ve sinerjisiyle uluslararası arenada yeni açılımlar yapmayı hedefliyor.

Bilgi için:
http://www.turktelekom.com.tr




Online Fotoğraf İşlemleri

Online hizmet veren araçlar sayesinde dijital fotoğraflarınızı CD'ye kaydetmekten fazlasını yapın

Bilgisayarınızda bulunan yüzlerce resmi bir yığın halinden kurtarıp, eğlenceli ve işe yarar hale getirebilirsiniz. Fotoğraflarınız üzerinde hafif oynamalar yaparak daha profesyonel görünmelerini sağlayabilir, resimlerinizi arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilir ya Photocastler oluşturabilirsiniz. Bunları yapmak için de pahalı yazılımlara ya da yüksek yazılım kullanma bilgisine de gerek yok.

İnternet üzerinde online olarak resim düzenleme aracı sunan birçok site bulunmakta ve bunların içlerinden seçtiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

www.hello.com sayesinde sevdiklerinizle ve dostlarınızla fotoğraflarınızı en eğlenceli şekilde paylaşabilirsiniz.

İnternet sitesi üzerinden Hello'ya üye olun ve sonrasında indireceğiniz 1.5MB'lık yazılım sayesinde yepyeni bir resim paylaşma programına sahip olun. Programı kurduğunuzda tıpkı MSN Messenger ya da Yahoo Messenger'da olduğu gibi bir kullanıcı giriş paneliyle karşılaşacaksınız. İndirme işleminden önce indirdiğiniz bilgileri girerek anlık işlem pencerenizi açabilirsiniz.

Sade ve kullanımı kolay modülünüze ulaştıysanız artık tek yapmanız gereken Hello kullanan arkadaşlarınızla "Send Pictures" düğmesini kullanarak en sevdiğiniz resimleri paylaşmak. Program resimlerinizi bir e-posta iletisi ya normal bir upload işleminden çok daha süratli bir biçimde karşı tarafa ulaştırıyor. Arkadaşlarınızla sohbet ederken fotoğraflarınızı her birine aynı anda gönderebilirsiniz.

www.snipshot.com internet üzerinden ücretsiz olarak hizmet veren oldukça başarılı ve kolay kullanımlı bir resim düzenleme servisidir.

Snipshot resim düzenleme aracı sayesinde bilgisayarınızda bulunan herhangi bir resim dosyasını yeniden boyutlandırabilir, kesebilir, ters döndürebilir, renk ayarlarıyla oynayabilir kısacası kolay ve hızlı şekilde editleyebilirsiniz.

AJAX tabanlı basit bir kullanıcı arabirimi kullanan Snipshot, 10MB ya da 5000 x 5000 piksele kadar olan tüm resimlerinizi düzenlemenize izin veriyor.

www.lookwow.com adresine girdiğinizde bir online makyaj aracını karşınızda buluyorsunuz. Vesikalık fotoğraflarınızı Lookwow'a yükledikten sonra çeşitli filtreler uygulayarak görünüşlerini değiştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bir araç olan Lookwow, sayesinde vesikalık resimde bulunan kişinin ten rengini, diş rengini değiştirebilir, ciltteki lekeleri yok edebilir, bolce bronzlaştırabilir ya da dudakları dolgunlaştırabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan araç sayesinde yepyeni yüzler ortaya çıkartabilir herkesi şaşırtabilirsiniz.

Opanda, dijital fotoğraf yazılımları üreten bir firmadır. Resmi sitesi www.opanda.com adresinden yazılımlarını kullanıcılarıyla paylaşan site Opanda PhotoFilter adlı yazılımını kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Bilirsiniz ki bir fotoğrafı daha profesyonel göstermek, görünüme hoş bir hava katmak için filtre kullanılması gereklidir.

Kodak / Cokin / Hoya filtreleme araçlarını kullanan yazılım sayesinde tüm fotoğraflarınızı kolaylıkla profesyonelleştirebilirsiniz.

Opanda Photo Filter'i İndirin

Fotoğraflarınızı kısa yazılar eşliğinde ve Flash tabanlı bir şekilde slaytlar haline getirmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz en büyük yardımcınız Filmloop olacaktır.

Filmloop fotoğraflarınızı kullanarak Photocast oluşturabileceğiniz ücretsiz, kolay kullanımlı ve en başarılı yazılımlardan biri.

Filmloop Studio'yu kullanarak resimlerinize çerçeveler, konuşma balonları ya da süslü efektler de ekleyebilirsiniz.

Filmloop'u İndirin

Captioner, PHP bir site üzerinde çalışan ve resimlerinize konuşma balonu ekleyerek karikatürize etmenize yarayan kolay kullanımlı basit ara yüzlü online bir fotoğraf aracıdır.

Konuşma balonunuzu ekleyeceğiniz resmi "göz at" kısmından bilgisayarınızda bularak Captioner'a yükleyin. Yükledikten sonra konuşma balonlarınızı resme göre sürekle bırak yöntemini kullanarak dilediğiniz yere koyun ve içini doldurun hepsi bu kadar.

Fotoğraf yükleme merkezlerinin en eskilerinden ve bilindiklerinden olan Imageshack, ilk günkü çizgisinden ödün vermeden yayın hayatına devam eden bir site.

Imageshack.us'ye "jpg, jpeg, png, gif, bmp, tif, tiff, swf" formatında 1,5MB'ta kadar olan tüm dosyalarınızı upload edebilir ve linklerini dilediğiniz yerde özellikle forumlarda kullanabilir, dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken yüklemek istediğiniz resmi yolunu siteye bilgisayarınızdan gösterip upload tuşuna basmanız ve yükleme sonucunda Imageshack.us tarafından verilen linkleri unutmamanız için kaydetmek.

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle